Musikk esc

Innlegg

Musikk

toolshed

Tons of Rock 2014

Dette kommer til å bli så vilt bra!

http://tonsofrock.no/

«Bjørge oppdaget en nisje i det ellers så fullstappede norske festivalmarkedet: En festival utelukkende for rock, fra Oslo Ess og Black Debbath til store, internasjonale heavy metal-band. Men ingen hiphopere og ikke noe ravetelt.»

Ikke pop, ikke elektronika, ikke hiphop

Jeg camper på festningen i to dager til året.

2
31 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Sprekt nok.

Sabaton alene trekker mye folk så dette kan jo bli riktig så bra. Absolutt mulig med innkjøp av 2 dagerspass om line up'en forsterkes ytterligere, - ser uansett brukbart ut foreløpig.

1

Hadde vært kult med noe Witchhammer og Ragnarok, sånn for å fylle ut litt av den lokale tilhørigheten.

1

Oi.. spennende! Dette må jeg vurdere å få med meg. Fantastisk valg av beliggenhet. Området der er jo en opplevelse i seg selv. Dette kan bli bra!

1

Alltid ment at Fredriksten burde være en ypperlig kulisse for rock, og drømmen er Hells Bells fra klokketårnet, salutt fra kanonene og oppblåsbar Rosie svevende over Place d'Armes. Let there be Rock!

2

Wasp kommer!

Har for første gang oppdaget albumet the Crimson Idol, ante ikke at Wasp var slik kvalitetsmusikk, dette albumet er jo en klassiker innen Heavy metal/hardrock.

Begynner å bli en spennende lineup nå med WASP, Sepultura, TNT, Turbonegro, Soilwork, Sabaton og Reckless love bla.

1

Dette tar seg opp. Nå er det vel snakk om både Slayer og Anthrax også. Er bare spent på selve programmet nå og hvem som spiller når. 2 timer tur dit.. Jeg må nesten få med meg dette!

1

Slayer og Anthrax er bekreftet, men jeg venter på det resterende småplukket da jeg liker å se nye og for min del kanskje ukjente ting.

1

Blir spennende å se fordelingen pr. dag.

Har mest lyst til å se Soilwork, Sabaton, Wasp, Jorn, TNT, Reckless love og Anthrax. Audrey Horne, Turbonegro, Slayer og Ghost får bli bonus..

Men frykter kræsj mellom flere av de man har lyst til å få med seg..

1

Dette må da vise seg å bli altfor stort for lille Halden? ;P

Faen, dette blir gigantisk og man får jo mer og mer lyst til å ta turen, men blir litt for tett opptil Sverigeråkken. Ikke bare enkelt å få seg fri fra jobb heller..

Men virkelig artig at de har greid å samle en slik line up til den nye festivalen, fortsetter det i samme trend vil dette bli en festival å regne med i lang tid fremover.

Vi får satse på at den ikke vil lide samme skjebne som Norway Rock i Kvinesdal, var der noen år på rad og det var finfine greier - både line up og stemning - men sviktende besøk og for store utgifter sørget for kroken på døra. Måtte man unngå dette i Halden. TonsofRock er mye mer sentralt og byr på unike omgivelser, så her må man ha trua.

1
BathoryViking Bare tull synes jeg!! Volbeat har helt ufortjent blitt ett monster, og at de på mange festivaler står over band som Slayer og Megadeth på plakaten viser hvor mange idioter det er s...

Volbeat har helt ufortjent blitt ett monster, og at de på mange festivaler står over band som Slayer og Megadeth på plakaten viser hvor mange idioter det er som ikke har peiling på musikk.

Word! Har flere ganger prøvd meg på volbeat uten å skjønne hva som visstnok skal være så bra med dem. Må være et av metalverdens mest overhypede band for tiden.

1

Støtter den egentlig, kan på en måte skjønne at de har blitt store da det nok er en komers appel i Volbeat, og så har de vel et bra rykte som liveband. For min del likte jeg ganske godt andreplaten (rock the rebell..), men gikk også lei og har ikke kjøpt de andre, men har hørt på alle. Ganske kjedelig band på plate desverre. Litt kul den King Diamond låten på sisteskiva.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...