Musikk esc

Innlegg

Musikk

fargerik

Velg musikken på NRK

Det plopper opp kanaler etter at det ble DAB, og her er en av dem:

NRK P13 ønsker forslag.

Jeg tror egentlig ikke dette forum består av folk som hører på radio, men kopierer likevel tråden hit til forum for musikk.

Det er jo tross alt musikksmaken de spør om.

Cluet er slik jeg har forstått det at det skal ikke være jazzkanal, ikke hiphopkanal, ikke viselåter, ikke klassisk musikk ikke Death Metal, men en kanal som treffer folk som liker radio med variert rock for folk som er for gamle for P3 og for unge for P1 og som ikke gidder å høre kulturprogrammer eller sendinger fra stortinget eller verdensnyheter og som hater reklame.

Jeg har tatt testen. Lurer på om det virker?

1
3 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg visste egentlig at dette forum ikke er et forum for å diskutere musikk i radio.

Det var nok ganske teit å tro at musikk i radio er interessant her i gården.

1
fargerik Jeg visste egentlig at dette forum ikke er et forum for å diskutere musikk i radio. Det var nok ganske teit å tro at musikk i radio er interessant her i gården.

Jeg hørte en del på Radio Tango og en lokal kanal som het Radio Classic, i de hine hårde dager på 90-tallet, men etter det så har det blitt dårlig med radio-lytting, gitt :/

På 80-tallet hørte jeg på lokal-radio og det meste som hadde med musikk å gjøre*, men dette var før internettens tid. Man hadde ikke så mange alternativer da. I dag er det jo bare å søke opp det man vil høre på selv.

* For ikke å glemme "Ti i Skuddet" :D Det var i en periode ukas høydepunkt for meg som kun hadde NRK utpå bygda. Husker at det var nye skoler som fikk være publikum hver uke. Men de kom dessverre aldri til skolen min med disse "mentometer-knappene" :P Skuffa, hehe

(Ramlet litt utenfor tema her, beklager den, men lett å la seg rive med.)

1

Virker meningsløst med denne testen da man tydeligvis allerede har bestemt seg for å basere seg på P3-lyttere som man vil "omplassere" fordi de er for gamle og spille samme mølet som ble spilt på 90-tallet og inn i det nye årtusen.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...