Musikk esc

Innlegg

Musikk

KikkinNO

Norske rockeartister til veldedighetskonsert

Hvilke norske rockeband/-artister er store nok til å trekke folk nok til en veldedighetskonsert og små nok til faktisk bli med på det?

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er ikke det at folk generelt her inne på VGD er noen egoister uten omtanke for andre. Men du kanksje valgt feil sted for kampanjen din...selv om den i utgangspunktet er veldig god.

VGD er som nevnt et debattforum.

Lykke til videre og bidra gjerne eller her inne.

2

Må for gudsskyld ikke glemme karaoke sangerne som har vært med i dritt som norske talenter og det siste tv2 påfunnet med aqua lene og Sondre lerche, de stiller nok opp de også.

1
trondergutt Det er ikke det at folk generelt her inne på VGD er noen egoister uten omtanke for andre. Men du kanksje valgt feil sted for kampanjen din...selv om den i utgangspunktet er veldig...

Enig med trøndergutt. Jeg tror ikke dette er rette plassen å spørre. Men forsøk heller å kontakte veldedige orginasjoner og prøv å ta det derfra. Har jo vært masse veldedighets-opptredener i forbindelse med TV-aksjoner og div. Sikkert ikke umulig å få det til.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...