Musikk esc

Innlegg

Musikk

Slubbertini78

Hip-Hop forumets død og undergang?

Fryktelig dårlig med aktivitet her. Er grunnen til det at dere har blitt voksne eller at kvaliteten på musikken nå er omtrent ikke-eksisterende? Kanskje litt dumt at dere følte dere hevet over musikkforumet og måtte grine dere til eget....

1
38 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hold nu kæft, det er da sørgelig hvor liden aktivitet der er

Hadde selv kraftig tilhold på et av de danske hip-hop forum, der var sgu helvedes grimt og lave fis med mig

1

Venter selvsagt ingen svar fra hip-hop 'gjenget', da disse er notoriske som for fine på det til å svare folk som ikke er en del av kredgjengen.

Ja, jeg er tilbake, kjære venner ;)

1

Er grunnen til det at dere har blitt voksne eller at kvaliteten på musikken nå er omtrent ikke-eksisterende? Kanskje litt dumt at dere følte dere hevet over musikkforumet og måtte grine dere til eget....

Jeg har også lurt på hvor det er blitt av alle folkene. Det er kanskje slik at veldig mange er blitt voksne, fått koner og barn og ikke har tid til å diskutere på nett lenger. Og så går det en tid før man får tid igjen enten fordi barna er blitt store eller man skiller seg. Det er vel omtrent som et vanlig livsløp dette her. Etter noen fraværende år så skiller man seg og blir desperat fordi en har latt livet passere. løsningen blir å forsøke å bli like kul som man var da man var 20. Så jeg har tro på at folk kommer tilbake så snart de skiller seg og er ferdige med de første årene i jobb.

2

men her diskuterer vi jo bare Eminem.

Hva synes du om nye Big Ice-albumet, forresten? Du var jo ivrig til å kjøpe skive av ham sist.

1
CrazyNoise [sitat…] Har du fått deg enda et nytt nick eller har du fått deg flere mobiltelefoner så du kan ha flere kontoer? hadde ikke du nylig et helt annet navn på musikkforumet?

hadde ikke du nylig et helt annet navn på musikkforumet?

Ikke på en stund.

Bra kommentar til spørsmålet, men det stiller raskt et kontraspørsmål: hører de fleste her bare på hip hop fordi det er 'kult' og for å rule gata? Ganske lavmål.

1

Hei, Gilmour.

Jeg har ikke hørt noe som skal tyde på at Pink Floyd forsvarer den høye anseelsen de har i musikkverden, og "Shook Ones, Pt. 2" er en bedre låt enn "Another Brick In The Wall, Pt. 2". Prodigy fra Mobb Deep er i tillegg en dyktigere musiker enn David Gilmour.

1

Nå kan vel ikke VGD være målestokken på norsk hip-hop kultur.

Og når du først snakker om kvalitet på musikk, så bør du vel forstå at musikk er opp til lytteren å bedømme. Så nei kvaliteten er nok ikke forduftet for solen.

1

Rapp er en bra sjanger det. Ikke det jeg hører mest på. Men jeg prøver å høre mer på det enn jeg har gjort tidligere :)

Vet ikke om jeg kan bidra med noe. mitt første bidrag handla sjølsagt om Eminem

Haha

1
mann-med-hatt Rapp er en bra sjanger det. Ikke det jeg hører mest på. Men jeg prøver å høre mer på det enn jeg har gjort tidligere :) Vet ikke om jeg kan bidra med noe. mitt første bidrag handla...

Safe og god start.

Basen på VGD Hip Hop er den såkalte "gutteklubben", døpt av trådstarter her (han er for øvrig ikke et medlem av klubben). Det vil nok fort gå opp for deg hvem medlemmene er, og før du vet ordet av det er du med selv. Spør om det er noe du lurer på.

Velkommen så mye!

2

Sist var du veldig begeistret for Big Sean-skiva Finally Famous. Hvor godt likte du oppfølgeren?

1

For min egen del er det flere årsaker bak min forsvinnende lave deltagelse her inne.

En faktor er at jeg har skiftet smak. Samlingen består fortsatt av 2/3 hiphop, men det siste året har jeg skaffet max 5 nye hiphopplater. Blant disse finner man den nye Big Ice-skiva, og den har jeg ikke engang fullført. Nå graver jeg meg gjennom musikkhistorien i andre felt.

Noe annet er at det er demotiverende å skulle prøve å catche opp på utviklingen. Hvis jeg ser på best-selling hip hop albums-listene år for år, er 2007 sist gang jeg hadde oversikt over hiphopen. J Cole, Joey Bada$$, Wolf Gang, ... Yeezus? Hvor skal jeg begynne?

Back in the days var jeg kanskje 16-17, hadde uendelig med fritid og hang på diverse fora, blant annet her inne. Jeg brukte mange timer hver dag på å lytte og å lese. Nå er jeg opptatt med universitetsutdannelse, jobb og samboer.

Det teller også med at jeg har vært bannet herifra en stund. Den gjelder ikke nå lengre, såvidt jeg har skjønt. Jeg deltar kanskje ikke veldig aktivt, men jeg planlegger å delta på community events som sommermixen, et cetera.

Jeg har plenty med gavekort fra platekompaniet liggende. Hvis jeg skal kjøpe tre relativt nye skiver (evt kan en skiftes ut med en ikke-åpenbar klassiker) - hva skal jeg kjøpe?

1

^

Hva var nicket du brukte "back in the days" før du ble bannet? (har ikke tenkt å dra opp gamle tråder, men har jo vært med i klubben i over 10 år selv nå og husker enkelte brukere som jeg savner)

Killer Mike's R.A.P. Music fra i fjor er det ene albumet fra de senere år som jeg vil anbefale varmest. Kritikerrost, godt likt av headsa, og i mine øyner det desidert beste rap-albumet som har kommet så langt dette tiåret. Selv om ikke jeg heller er verdens beste til å holde meg ordentlig oppdatert lenger...

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...