Musikk esc

Innlegg

Musikk

Slubbertini78

Tom Waits eller Beatles?

Hvem er det viktigst å digge alt av for å passe inn på forumet i disse tider? Jeg holder en knapp på Waits, i og med at den nye kredsankergjengen aka gubberockerne aka de som likte indie i gamle dager tydeligvis ikke kan leve hvis de ikke nesegrust hauser opp all kakafonien denne tonedøve kråka kakler i vei i.

Tekster som ikke henger på geip, sur blues for gamle menn og ekstremt slett lydkvalitet er altså det som bugner for kvalitet i disse tider. Dette er så latterlig at jeg nesten må tilgi de som fremdeles hauser opp barnesangsangerne i the Beatles. Billene vardet minste melodiske og tidvis godelåtskrivere. Dette her er derimot bare støy.

Så til saken: hvorfor og hvordan kan dere like dette svineriet?

2
139 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Waits

Det viktigste som rocker er selvfølgelig å oppføre seg som en Sluppert . Kaste ting rundt seg , nekte å snakke med pressen osv . Everybody most get stoned

1

Hvem er det viktigst å digge alt av for å passe inn på forumet i disse tider?

Liker ingen av delene, ei heller Stones. Håper det sikrer meg en viss status.

2

Hvem er det viktigst å digge

De som får hjertet ditt til å slå litt fortere? Ting som tar pusten fra deg? Musikk som får deg til å føle. Musikk som vekker greier du muligens ikke visste at du hadde i deg.

Er du en moteløve derimot, påvirkes du av elendige krefter og takker i så måte nei til egen dømmekraft.

2

denne tonedøve kråka

Det er ikke uvanlig å forveksle uttrykk med gehør. Når det kommer til Waits, er "perfeckt pitch" bare fornavnet. "Kråkeuttrykket" er dessuten bare ett av mange, mange.

Men nå begynner dagen.

Fint at ikke alle liker fyren. Det er også fint at Beatles kan falle inn under hat-kategorien hos noen.

1

Hvem er det viktigst å digge alt av for å passe inn på forumet i disse tider?

Marillion og Rush selvfølgelig!! Beatles og Waits; nei takk!! :-D

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...