Musikk esc

Innlegg

Musikk

Marbat

Rangering av albumene til Kate Bush

OK, siden det er så populært med lister her på fourmet for tiden tenkte jeg at jeg kunne prøve meg med min egen variant, nemlig rangering av studioalbumene til Kate Bush.

Her er min liste:

1. The Kick Inside

2. Never for Ever

3. Hounds of Love

4. Lionheart

5. The Dreaming

6. The Sensual World

7. Aerial

8. 50 Words For Snow

9. The Red Shoes

10. Director's Cut

Flere?

1
44 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg liker Kate Bush, men jeg har dessverre ikke hørt nok til å begi meg ut på å rangere albumene. Uansett, jeg syns hun er utrolig dyktig. Både som låtskriver og vokalist (og danser!).

1

Av de jeg har (bortsett fra The Whole Story og On Stage, som sikkert er diskvalifiserte)

1. The Kick Inside 2. Hounds of Love 3. Lion heart 4. Never For Ever Ser jo på listen din, av VGDs ubestridte Bush-autoritet, at det muligens ikke er noe poeng å kjøpe flere.

2
tinytim Av de jeg har (bortsett fra The Whole Story og On Stage, som sikkert er diskvalifiserte) 1. The Kick Inside 2. Hounds of Love 3. Lion heart 4. Never For Ever Ser jo på listen din,...

Ser jo på listen din, av VGDs ubestridte Bush-autoritet, at det muligens ikke er noe poeng å kjøpe flere.

Ja, nå mener jo jeg at de 5-6 øverste er obligatoriske.

Men har du virkelig "On Stage"? Det er jo en EP fra 1979. Er du sikker på at du ikke mener "Live at the Hammersmith Odeon"?

1
Marbat Vel, nå egner ikke "Aerial" seg så godt for folk som ikke kjenner Kate fra før. Men du kan jo sjekke ut de tre øverste på listen min. Alle finnes på Spotify.

Vel, nå egner ikke "Aerial" seg så godt for folk som ikke kjenner Kate fra før

Den platen er baws, selvsagt. Dette vet alle med god smak. Kommer tilbake til tema etter tenkepause :)

Så får vi håpe Johnny ikke ødelegger tråden med sine infantile betraktninger.

1

OK, siden det er så populært med lister her på fourmet for tiden tenkte jeg at jeg kunne prøve meg med min egen variant, nemlig rangering av studioalbumene til Kate Bush.

Her er min liste:

Du er i hvert fall rett man til å sette opp en slik liste :) Og artig at du har "Never For Ever" på 2. plass - albumet jeg oppdaget Bush med.

1
tinytim Av de jeg har (bortsett fra The Whole Story og On Stage, som sikkert er diskvalifiserte) 1. The Kick Inside 2. Hounds of Love 3. Lion heart 4. Never For Ever Ser jo på listen din,...

1. The Kick Inside 2. Hounds of Love 3. Lion heart 4. Never For Ever

Det er de fire jeg har også, og jeg er nesten enig i rangeringa. Ville faktisk plassert Lionheart foran Hounds of Love, som jeg for all del liker, men som jeg ikke syns er bra som mange skal ha det til. The Kick Inside er best. Veldig nært en 10/10-skive.

2

1. Hounds of Love 2. The Sensual World 3. The Dreaming 4. The Kick Inside 5. The Red shoes 6. Lionheart 7. Aerial 8. 50 words for Snow 9. Never forever 10. Director's cut

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Laster...