Musikk esc

Innlegg

Musikk

Tommaso

Strangeways

Et av tidenes beste AOR-band! Det er det liten tvil om.

Terry Brocks stemme er nydelig og resten av gutta skinner på sine respektive instrumenter. "Native Sons" (1987) og "Walk in the Fire" (1988) er to av mine absolutt favorittalbum gjennom tidene. Låtene er rett og slett gull i lydform!

Vokal: Terry Brock

Gitar: Ian Stewart

Bass: David Stewart

Trommer: Jim Drummond

Native Sons: http://www.youtube.com/watch?v=Ybud79BKV_I

4
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Pluss for oppmerksomhet rundt et skammelig undervurdert AOR band!

Har to skiver, "Walk in the fire" og "Native sons", begge albuma får spilletid relativt jevnlig. Liker også "Perfect world" som kom ut for noen år tilbake, de har det fortsatt. Terry Brock er en av mange favoritter innen genren, fantastisk vokal.

Et par gromlåter for anledningen:

http://www.youtube.com/watch?v=0_-MQ2jKc7o

og selvfølgelig..

http://www.youtube.com/watch?v=9yvlrtqXU_k

In the mood for Strangeways.

2

Skammer meg litt for å ikke ha noe av Strangeways, husker jo de godt fra slutten av 80 tallet, og catchet jo FM så hvorfor ikke disse! Men ikke for sent!

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Publisert

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
0 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
2 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Laster...