Musikk esc

Innlegg

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Trist låt, med enda tristere bakgrunn. En hylles til alle døde i ravemiljøet som herjet Italia på 90-tallet.

1

Ja beklager. Jeg har et enormt behov for å redde verden sånn at jeg ikke går tom for problemer. Så var det å starte med psykiatrien, folk skal ut av den og bli folk som redder verden ihvertfall de som mangler noe i dagens samfunn og ikke føler tilhørighet.

Jeg er en av dem. Barnet i meg er her enda og har ikke fått gjort noe med problemet som oppsto så jeg ikke kan delta.

Det hjelper ikke med psykiatri når feilen ligger hos mennesker, tilmed alle rundt deg er problemet og du klarer ikke ha tilhørighet.

Så dopavhengighet handler om at du ikke kommer noen vei og ikke har fått det du trenger, en barndom uten å føle elendighet. At et barn bryr seg er jo enkelt å forstå, men så var det alle andre som trengte veiledning da, som har fått et liv nå.

Ingenting galt med kommers. Bare de er bra.

Lars kilevold next.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...