Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kan noen hjelpe en som er unfamiliar with iTunes?

Det var noe musikk jeg hadde lyst på (det offisielle Porco Rosso-soundtracket), som ikke var på spotify, så lasta ned iTunes da de som regel har ALT til salgs. At least so I've been told. Og ja, der var det, og flere andre album av samme komponist.

Problemet er jo at albumet det er svindyrt (pun intended). Koster jo 95 fuckings kr! (fuck off Apple).

Det jeg da lurer på er at om jeg kjøper dette albumet, får jeg da i det minste musikken lokalt også? Eller er det låst til iTunes? Kan jeg - om jeg vil - brenne ut musikken på en CD, legge dem inn på en minnepenn, ekstern harddisk, flytte dem over til Spotify... osv?

Det er jo idioti å betale 95 kr for det som praktisk talt er et lån. Spesielt for en som ikke har noen andre Apple-produkter å flytte musikken over til (iPhone, iPad, iPod osv).

Gode svar blir belønnet med tommel selvsagt.

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

vatutin

95 kr? Du får skippe julegavene i år.

1

franzsigel

Problemet er jo at albumet det er svindyrt (pun intended). Koster jo 95 fuckings kr! (fuck off Apple).

Tja, svindyrt og svindyrt. På 80, 90 og 2000-tallet ville en plate kostet deg omtrent det dobbelte. Og det i en tid da folk tjente betydelig mindre enn i dag.

Så det er vel snarere Spotify & co som er fryktelig billig (noe som selvfølgelig er hyggelig).

iTunes har kuttet ut DRM så du skal få filer som kan brukes på andre programmer enn iTunes og som kan brennes til en CD.

Litt usikker om Spotify fortsatt kan spille av iTunes-filer. Det funket i alle fall tidligere og kan se ut som det fortsatt er mulig

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...