Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ikke så alt for mye spennende som har skjedd hittil i år men det har kommet noen perler.

New Hawt Ish 4eva....

1
12 svar

12 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

CrazyNoise

Slår meg nå om dagen at det er lite nye utgivelser som vekker store følelser i meg. Noen unntak er det, jo. Digger samarbeidet mellom QM og Luke Sick fra Sacred Hoop: On Tilt.

Conspiracy har nytt album nå som jeg gleder meg til!

1

CrazyNoise

Et album som er hawt shit er det nye til Big Tone: From A Different Era. Godt å ha den gamle Norte-veteranen tilbake for et siste album, for det her er rett og slett bare koselig. Låta Mobbin In my old School er årets definitive sommerlåt for meg, for den er str8 butta.

1

Yawn

Jeg trodde inntil nylig at "Panda" var en låt av godeste Future, så feil kan man ta gitt.. Uansett, feit nok den, ved riktige anledninger..

1

NoobSaibot

Jeg trodde inntil nylig at "Panda" var en låt av godeste Future, så feil kan man ta gitt..

Jeg har lest at flere mener flowen er Future-ripoff. Og da spør jeg meg selv, har Future allerede blitt en man måles opp mot og sammenlignes med?? For meg er han fortsatt ny. Men det er vel bare jeg som sover som vanlig... Tiden flyr.

1

freemasun

Future-ripoff

Så vidt jeg ser det, så har Future (aka Dungeon Family's Meathead) gjort seg fortjent til litt Billboard-money nå, akkurat som Juicy J. Bare "do the damn thing"! Get paid!

1

NoobSaibot

Skal vi snakke litt om "Panda", folkens? Så vidt jeg kan se har det ikke blitt gjort her ennå. Nå kom den riktignok ut i fjor, så om den kan gå som New vet jeg ikke, men Hawt Ish er den i hvert fall.

Jeg skjønner ikke hvordan denne låta kan ha gått under radaren min i et halvt år. Jeg leste så vidt om den i gratismagasinet Natt & Dag nylig og bestemte meg for å sjekke den ut på YouTube. Der hadde den allerede godt over 200 millioner views. Da jeg hørte den tenkte jeg: "Hva i helvete er dette??? Jeg er ikke sikker, men det er faen meg rått!!"

Desiigner - Panda

Kommentarfeltet er herlig fylt med sinte meldinger om "mumlende dritt-rap!". Nå behøver jeg å sjekke ut mixtapen New English som nettopp ble sluppet. Må jeg ordne meg Tidal for å høre det?

Lager Desiigner flere låter av denne kvaliteten er han min nye favoritt.

1

freemasun

Skal vi snakke litt om "Panda", folkens?

Ikke senere enn I GÅR innså jeg at Drunk Me antageligvis kommer til å ha denne på repeat neste gang Drunk Me dukker opp. 2-3 daglige rotasjoner på P3 setter sine spor. Sober Me kan egentlig ikke fordra den. Sober Me surver høylytt videre om auto-tune og Young Thung mens han hører på Ugly Heroes og Open Mike Eagle.

1

CrazyNoise

Skal vi snakke litt om "Panda", folkens? Så vidt jeg kan se har det ikke blitt gjort her ennå. Nå kom den riktignok ut i fjor, så om den kan gå som New vet jeg ikke, men Hawt Ish er den i hvert fall.

Jeg synes den er litt morsom, jeg. Morsom beat og kul flow, selv om det er umulig å skjønne hva han sier. Nå har den gått så mye på p3 at jeg er ganske lei den, men jeg synes den er OK.

1

Ruudiculous

20 år etter "The Bitch In Yoo".

...kommer nok aldri til å være på høyde med låten Common ga ut med samme navn for 11 år siden i mine ører, men kul låt nevertheless.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...