En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

Musikk esc

Innlegg

Musikk

Fritz_

Ole - This town aint big enough for the both of us

Denne sangen betyr utrolig mye for meg da jeg var en liten kid da den kom. Søskenbarnet mitt hadde singlen og vi spilte den på rommet hans før vi skulle ut og fiske og slikt. Så det dette er nostalgi deluxe. Låta ligger for så vidt på spotify så den er tilgjengelig nok den. Men B-sida på denne 7" singlen var det en instrumental-versjon(EL-GRINGO-MIX) av låta. Den spilte vi ofte slik at vi kunne synge med. Jeg elsket denne instrumentalen. Er det noen som vet om denne finnes digitalt? Jeg fant singlen på ei bruktsjappe en gang, men jeg har ikke platespiller. Noen som vet om denne finnes?

1
10 svar

Den låta er det lenge siden jeg har hørt nå. Utrolig hva man kommer over her inne.

1

1987. Rockefeller. TopPop. NRK.

Han batteristen fra den tiden, er vel for øvrig samme mann som trommet i Wig Wam.

1

Denne var en favoritt på 80 tallet :) Din eneste sjanse for å få B siden er vel å få kopiert lyden fra din eller en annen single.

1

Ole i dolet eide ei platesjappe i halden på 80 eller tidlig 90 tall. Jeg var innom sjappa og så ei tynn dame en med høye støvletter, trange dogeribukser og blondt oppsatt hår. Hun sto med ryggen til, og jeg trengte hjelp. "Unskyld, du dama" sa jeg. Da hun snudde seg rundt var det ole idolet. Jeg så ned og gikk rett ut av butikken.

1

Det enkleste ville vel være å kjøpe en platepiller. Jeg vet jo ikke hvor du bor, men hvis du oppsøker Hifi-klubben kan de sikkert hjelpe deg.

1

Lignende innlegg

Musikk Script Publisert

pathos

Gunnar Kagge i Aftenposten skriver: "Da Elvis måtte i militæret, skal "kongen" gråtende ha sagt til konkurrenten at han kunne overta rocketronen."
1
0 svar
Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Laster...