Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-646-85-WATERBOYS-The whole of the moon

646)WATERBOYS – The whole of the moon – 1985

Det skrives at dette var bandets største hit, men jeg må nok en gang desverre medgi at jeg har vært fraværende i «timen» da denne herjet. Og vet vel heller ikke hva slags stilart gutta representerer. Så da er det vel bare å kjøre i gang.

Rolig taktfast rytme fra start og behagelige pianotoner. Litt sånn «bekymringsløs» slentrende låt, med behagelig vokal. Veldig typisk 80-talls. Herlig trumpet-solo underveis. Joda det er definitivt ikke gæli dette er, så da gir vi den en sterk..............

KARAKTER: 8 (av 10) Neste som omtales: 647)SUZANNE VEGA - Marlene on the wall - 1985

TRYKK HER - HØR VANNGUTTA

2
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

deleted287273

Det skrives at dette var bandets største hit, men jeg må nok en gang desverre medgi at jeg har vært fraværende i «timen» da denne herjet.

Waterboys var vel Norgesvenner fra første stund og fikk panegyriske kritikker i norsk musikkpresse, som på denne tiden faktisk var ganske så omfattende med PULS og BEAT som solgte flere tusen eksemplarer av sine musikkaviser i måneden.

Waterboys og Mike Scott er kvalitet, og jeg synes ikke at dette er den beste låta deres. Men albumene This Is The Sea(hvor denne låta er hentet fra) og A Pagans Place(forgjengeren) står fjellstøtt også i dag spør du meg.

2

Biff_Byford

Flott låt, men må innrømme at Waterboys er et band jeg har prøvd å like mye, men blitt med at jeg syntes de er ok, ikke mer. Har vel 3 av albumene inkl denne. 8/10 er passe karakter på en av deres bedre låter.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...