Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-650-86-ARTISTS UNITED-Sun city

650)ARTISTS UNITED AGAINST APARTHEID – Sun City - 1986

For et beite det var snakk om som Little Steven samlet på denne veldedighetsskiva her. Nå skal jeg ikke ramse opp alle som var med, men det e rnok å nevne Peter Gabriel, Bob Dylan, Bonb Geldof, Ringo Starr(m/sønn), Bono, Keith Richard, Ronnie Wood og mange mange fler.

Skikkelig dundrende discorytme fra start, en trommerytme som bare suger seg inn i kroppenb din, før den massive grooven av instrumenter bare ruller over deg, mens vokalistene messer ut tittelen. Har faktisk aldri hørt denne låta før, tro det elle rei. Her bytter samtlig på å synge i et herlig sammensurium av en låt. Melodisk sett kanskje ikke helt der oppe, men du verden så fengende.

KARAKTER: 9 (av 10) Neste som omtales: 651)BIG BLACK - Kerosene - 1986

TRYKK HER - SE OG HØR ARTISTS UNITED

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

veldedighetsskiva

Denne låten var faktisk en protest mot at artister skulle spille i et lukket turistområde i Sør-Afrika, som på en måte støttet apartheid.

1

. Har faktisk aldri hørt denne låta før, tro det elle rei.

Seriøst? selv jeg som var dypt inne i heavy og punk land på den tiden hørte den mange ganger.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...