Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-652-86-FLACO JIMENEZ-Aye te dejo in San

652)FLACO JIMENEZ – Ay te dejo in San Antonio – 1986

Jau jo, vi skal uansett til sødre del av amerika, men er'e Brazil eller Mejico?? I'll sjekk. Så sre man altså at gubben er fra Texas, nærmere bestemt San Antonio og speller dragspel!! Men det kan nok tenkes at hans foreldre var av de som hadde «krabbet over grensa» fra Mejico. Og dermed tror jeg au gubben nok var inspirert av litt mer eksotiske rytmer enn køntri.

Joda her kjøres det av gårde i humpende marsjstil, nesten som en blanding av polka og tyrolermusikk. Vokal på spansk beviser at opphavet nok var fra naboen i sør.

Fin tostemt vokal, og lystig melodi, men ikke musikk som gjør at man spretter i taket. Men du verden, bra accordion-spelling og lystig stemning gjør sitt.

KARAKTER: 8 (av 10) Neste som omtales: 653)NICK DRAKE - Time of no reply - 1986

TRYKK HER - HØR FLACO

1
0 svar

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...