Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Testament: Brotherhood of the Snake

Sist disse deilige menneskene ga ut en skive, fikk vi The Dark Roots of Earth i trynet. Det er få, om noen, band som med så lang fartstid innen thrash som kan levere et album som min venn Johnny (RIP) i sin tid mente kanskje var deres beste. Vel, nu står neste prosjekt endelig i stua di. Bare navnet er ståpikk-veridg. Jeg elsket forrige skive, noe andre også gjorde.

Uansett; tittelsporet.

I like. Litt samme spor, hvilket jo er bra.

2
10 svar

10 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Biff_Byford

Den er jo bra, men kanskje ikke slik at en må spille den runde etter runde, og tenker heller ikke den er av deres beste, men ikke noe å si på instrumenteringen, er vel heller noen mangler på de helt store melodiene.

1

Lezah

Kun 1 gjennomlytting men liker det veldig godt. Blir spilt på jobb de neste dagene, T har en tendens til å vokse på meg.

1

GiPazzini_85

Dette var egentlig ganske så skuffende med tanke på all skryten i forkant. Egentlig en veldig kjedelig plate og langt fra det nivået bandet holdt på The Legacy, The New Order og The Gathering. Har levert bra de siste årene, men ser ikke helt hvordan denne skal være så mye bedre.

1

Lezah

Ny låt, Stronghold.

For å sitere Johnnys venner i metalsucks.com:

In fact, my only complaint about the song is that it didn’t come out over the summer, when I could have enjoyed it as I drove down the highway at a truly irresponsible speed with all the windows rolled down (the poor man’s makeshift convertible).

1

Lezah

Blabbermouth med 9.5. Jeg gleder meg. Veldig.

1

Biff_Byford

Har dere trua så skal jeg ha trua også. Testament er viktig!

1

Lezah

Testament er viktig!

I motsetning til de andre testamentene er Testament absolutt viktig, og både det gamle og det nye er bra, igjen kontra Bibel-testamentene. Huuuurraaaaaaa!

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...