Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-670-87-SISTERS OF MERCY-The corrosion

670)SISTERS OF MERCY – The corrosion – 1987

Detta bandet er ganske saftig mener jeg å huske. Har vel hatt ei skive innom samlinga mi. Jeg gikk jo også gjennom albumet til gutta fra samme år, og som denne låta er hentet fra, «Floodland». Nå høstet det bare en middels 7'er, så det kan bli spanandes å høre hva denne bringer med seg.

Mektig og massiv korsang fra start.... «aaaaaaaa». Så etter 10-15 sekunder dundrer en ultrasatfig groove inn, med skikkelig solid syntetisk bass og bankende trommer. Fin, litt dyster vokal i form av en mørk mannsstemme, men så dukker kor-sangerne inn igjen og brer seg ut i lydbildet. Fanden, detta er massivt. Og plutselig ruller en ultraherlig gitarsolo inn, blant alle korjentene og andre lydmessig viderverdigheter. Fy flate som dette svinger!!! Magisk, rett og slett!!!

KARAKTER: 10 (av 10) Neste som omtales: 671)PATA NEGRA - Camaron - 1987

TRYKK HER - SE OG HØR SØSTERENE

4
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Tøff låt, men litt overaskende at det ikke er Temple of Love som er valgt, men den var kanskje ikke noe større hit ? for min del er det den jeg tenker på først, men er ikke noe blod fan, til tross for par cdere. 9/10 for låten.

2

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...