Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-674-88-PUBLIC ENEMY-Bring the noise

674)PUBLIC ENEMY – Bring the noise – 1988

Her er vi vel, så vidt jeg kan erinnere over i tidlig rap igjen. Og her må jeg sjekke; joda jeg gikk gjennom 88-albumet deres «It takes a nation of millions to hold us» i 1001 Album-boka, og ja, det medførte en av tidenes skralleste tilbakemeldinger og karakter 0 – Null. Nå har det rent en del vann i bekken siden den gang, så det blir spennende å se hva man kommer ut med her.

Det jeg vel mest pukket på den gangen, var vel mangelen på melodiske vendinger rundt den flate vokalen. Her er det aller meste basert på vokale ferdigheter som veves i hverandre. Mens det helt nedtonet i bakgrunnen går en litt gnagende synth.

Nei, dette er definitivt IKKE min «cup of tea». Det er klart, som enkeltstående låt gir den litt mer enn «nullen» som albumet fikk, men det er fordi når man hører et helt album i samme slitsomme stilen, blir man lei. Så derfor blir det for denne låta.........

KARAKTER: 4 (av 10) Neste som omtales: 675)NEW ORDER - True faith - 1988

TRØKK HER - SJÅ OG HØYR EN FOLKEFIENDE

3
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

verticalman77

Deler av denne ble samplet av Simon Harris.

1

Biff_Byford

Et av RAP'ens høydare, hardt militant og like funky som en tyskpanservogn. De sier at alt var bedre før....rap/hip hop uten tvil i alle fall. Oppdaget selvsagt PE igjennom denne låten, men da i metalversjonen med Anthrax. Skal ikke si at den versjonen er bedre, har bare hørt mest på den. Med eller uten Anthrax. 10/10.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...