Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-681-87-CURE-Just like heaven

681)CURE – Just like heaven – 1988

Cure....ja ja jo jo, det er jo både og hva jeg liker av dem. Har ikke alltid vært de store ovasjonene. Nå skal det sies at 80 og 82-aalbumene deres ga lusne 4 og 5 fram meg under gjennomgangen i 1001 Album-boka, mens 89-albumet «Disintegration» høstet en bra 8'er. Så det er håp for denne låta her. Bandet utviklet seg i mine øyne positivt utover 80-tallet.

Denne her starter som jeg kan like det. Kjapp straight trommerytme og en rullende bass, som sammen med en dempet gitar spenner forventningene popp. Så legges på en himmelsk herlig stringsynth som blir liggende og sveve rundt grooven. Lang intro før vokalen dukker inn, og vi bare koser oss framover. Detta er en skikkelig gla'låt med et «ubekymret» preg og florlett kjapp takt. Litt i ånden til «Friday I'm in love», men denne er dundre og salte enda så mye bedre.

KARAKTER: 10 (av 10) Neste som omtales: 682)R.E.M. - The one I love - 1987

TRYKK HER - SE OG HØR CURE

3
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

franzsigel

Klar 10'er. "Deppebandet" har laget overraskende mange flotte glad-poplåter egentlig...

1

Biff_Byford

Knallbra låt, men (nå banner jeg i kirka) liker ende bedre coverversjonen til Dinasour Jr. Gir denne også 9/10 (som REM låten, selv om jeg jevnt over liker Cure bedre).

1

deleted287273

Detta er en skikkelig gla'låt med et «ubekymret» preg og florlett kjapp takt. Litt i ånden til «Friday I'm in love», men denne er dundre og salte enda så mye bedre.

KARAKTER: 10 (av 10)

Jeg har alltid sett likhetstrekkene mellom disse låtene, og er helt enig i at Just Like Heaven er bedre. De sparer på virkemidlene på denne, og låta blir bedre av det.

1

Skraevadottir

Ikke så fan av The Cure, egentlig, men denne låta er helt fantastisk. Uten tvil en 10er i mi bok. "Friday I'm In Love" er ikke i nærheten av denne.

1

Kumite

80 tallet= The Cure. Alle albumene de ga ut her er 5 og 6 i karakter boka. En solid katalog.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...