Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-682-87-R.E.M.-The one I love

682)R.E.M. - The one I love – 1987

Her er det i hvert fall en jeg kjenner fra før. Hadde albumet låta er hentet fra før da det kom. Og det er ikke til å stikke under en stol, REM hadde noen flotte melodiske låter i slutten av 80-årene, som f.eks. denne og «Losing my religion». Det pussige er at etter å ha vært gjennom noen låter fra 1988 så er vi plutselig tilbake i 1987 igjen. Skjønn det den som vil.

Men over til låta. Den catchy gromme gitarintroen til Michael Stipe sitter som et skudd, og vi svever bare inn i det melankolske vakre verset. Refrenget er ørlite mer «høylydt», men bare sånn at vi hører Stipe «klage» litt høyere, sånn at hans kjære der ute skal høre ham. Rett og slett en dritbra låt, og heldigvis ikke så mye «ihjelspilt» som «religion».

KARAKTER: 10 (av 10) Neste som omtales: 683)POGUES - Fairytale in New York - 1987

TRYKK HER - SE OG HØR R.E.M.

3
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Skraevadottir

REM er av disse bandene jeg godt kan høre på når som helst, men som aldri har greid å begeistre meg ordentlig. De er ikke så veldig spennende, syns jeg. Likevel har de en del gode låter på samvittigheten, og denne er blant disse. Det blir en 8er fra meg.

1

Biff_Byford

Er nok Buck på gitar ja! En av mine favoritter med REM, så den forsvarer sin plass i boka og vel så det. Men må innrømme at jeg har gått lei REM for mange år siden, og det gjelder det "gode" årene også. Men topplåt, gir den 9/10.

1

deleted287273

Men må innrømme at jeg har gått lei REM for mange år siden, og det gjelder det "gode" årene også. Men topplåt, gir den 9/10.

Samme her. Jeg kan ikke høre et album med REM lengre, det går ikke. Selv om det er 5-6 knallalbum å velge i. Det er rart, og kanskje verdig betegnelsen "REM-syndromet".

2

neondian

Den catchy gromme gitarintroen til Michael Stipe

Ikkje Peter Buck?

PS: Dette er ikkje ein kjærleikssong, om nokon skulle tru det basert på tittelen.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...