Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-692-88-FUGAZI-Waiting room

692)FUGAZI – Waiting room – 1988

Her må det også stålsettes, for guttas album «Repeater» fikk en ussel 4'er av meg under gjennomgang av 1001 Album-boka. Men den kom altså 2 år senere enn denne 7 spors EP'en som åpnet med «vente-rommet».

Skikkelig saftig rullende bass fra start, parallellt med gitaren. Solid tung groove, som man lett blir sittende å nikke til. Dette er ganske heavy greier, og faktisk ikke så gæli. Så disse gutta låt altså atskillig bedre på debutenenn 2 år senere. Fengende greier dette her!

KARAKTER: 9 (av 10) Neste som omtales: 693)MUDHONEY - Touch me I'm sick - 1988

TRYKK HER - HØE FUGAZI

3
3 svar

10/10, er veldig glad i Fugazi og spesielt de første platene. Men Repeater er egentlig debuten, for Waiting Room var på den første EP'n. De to første EPene ble slått sammen til 13 songs senere (på cd). Men både 13 songs og Reapeter er klare 10/10 og klassikere i hardcore/punk verden. Må høre på de i morgen.

1
deleted287273

guttas album «Repeater» fikk en ussel 4'er av meg under gjennomgang av 1001 Album-boka. Men den kom altså 2 år senere enn denne 7 spors EP'en som åpnet med «vente-rommet».

Det er helt riktig som det står skrevet!

1
deleted287273

Skikkelig saftig rullende bass fra start, parallellt med gitaren. Solid tung groove, som man lett blir sittende å nikke til. Dette er ganske heavy greier, og faktisk ikke så gæli. Så disse gutta låt altså atskillig bedre på debutenenn 2 år senere. Fengende greier dette her!

KARAKTER: 9 (av 10)

De hadde en helt egen sound og ikke minst groove. Bandet var idealister som nektet å "selge sjela si" til et stort plateselskap på 90-tallet. De to første EPene inneholder mer gull også, men Waiting Room er vel "hitlåta" deres fra disse ja.

1

Lignende innlegg

Språk Hansaguden Publisert

Språklige morsomheter.

Bøye seg i hatten.(Heidi Weng) BØYE SEG I STØVET og TA AV SEG HATTEN. Folk står sild som tønne. FOLK STÅR SOM SILD I TØNNE. Koster det hvite i skjorta. KOSTER SKJORTA og KOSTER DET HVITE I ØYA. Han ka...
1
0 svar
Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...