Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-715-89-ELECTRONIC-Getting away with it

715)ELECTRONIC – Getting away with it – 1989

Lang låt på drøye 5 minutter som starter med rytmiske piano-chorder. Mild vokal legge på etter en runde med piano. Litt usikker , men kan hende jeg har hørt denne før. Men den er ikke va de mest spenstige. OK orkesterarrangement, men småkjedelig.

KARAKTER: 7 (av 10) Neste som omtales: 716)PIXIES - Monkey gone to heaven

TRYKK HER - SE OG HØR ELECTRONIC

1
3 svar

Ach so vertical. Tusen takk!! Jeg har aldri boka med meg når jeg skriver om skivene. Alltid artig med sånn utfyllende info!!

1

Om du ikke konsulterer boka, var Electronic en duo med Bernard Sumner fra New Order og Johnny Marr fra The Smiths. Og denne låta har Neil Tennant på vokal.

1

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...