Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvem er Big Daddy Karstein?

Er det en kjent rapper? Er det noe bra? Kan ikke navnet på noen norske rappere.

1
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

LeonhardHoffSimonsen

Big Daddy Karsten eller Karsten Marcussen som han egentlig heter er en norsk rapper fra Arendal men som er bosatt i Oslo til dags dato. Han har vunnet battle mot Nils m/skills. En jævlig rå fyr som kom ut av skapet for ikke så lenge siden, som den første rapperen. «Big Daddy Karsten» er den første norske profilerte rapperen som kommer ut av skapet.

1

NoobSaibot

Mitt eneste kjennskap til Big Daddy Karsten stammer fra en battle jeg så mellom ham og Nils m/ Skils. Etter min mening vant Big Daddy Karsten den. Det sier ikke så rent lite, for fram til det hadde jeg egentlig gitt opp å få se Nils m/ Skils tape i battle på norsk. Jeg begynte også å bli vant til å se ham slå amerikanske rappere på sitt eget språk. Så når jeg skulle se Nils m/ Skils møte et (for meg) ubeskrevet blad i form av Big Daddy Karsten trodde jeg ikke engang det skulle bli kamp. Men kamp ble det, og for første gang mener jeg at Nils m/ Skils tapte.

Døm selv, om du vil: Nils m/ Skils vs Big Daddy Karsten

1

jeangabin

en battle

En hva for noe...?

1

NoobSaibot

En battle er når to rappere møter hverandre til kamp. Det er om å gjøre å rakke ned på hverandre og framheve seg selv, komme med de beste linjene og svare på motstanderens angrep. Det fins egne rap-battle-ligaer der de beste møtes.

2

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...