Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-738-90-SEAL-Crazy

738)SEAL – Crazy – 1990

Debutsingelen fra gubben som de fleste av oss kjenner fra den fantastiske låta «Kiss from a rose», som kom året etter. Om den er med i boka husker jeg ikk ei skrivende stund, men som Blodstrupmoen i Flåklypa uttalte for 40 år siden: «Time vil sjåv».

Nesten 6 minutter sm starter stemningsfullt som bare rakkern. Ekkobelagt lydbilde med herlig iskalde keyboiardakkorder, og Seals like svevende vokal. Så samles trådene og inn drar en saftig, litt mystisk og drivende rytme, mens gubben synger veldig behagelig oppå.

Så er det jeg kjenner igjen denn eogså. Har hørt denmange ganger, men ikke koblet at dette er Seal. Denne her er jo nesten enda bedre enn «Kiss...». Fantastastisk låt; rett hjem!!!

KARAKTER. 10 (av 10) Neste som omtales: 739)NUSRAT FATEH ALI KHAN – Musst musst – 1990

TRYKK HER - SE OG HØR SEAL

3
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Skraevadottir

Glimrende låt, helt klart.

Det aller beste er når synthen og bassen kommer inn over den litt mystiske melodien man hører i innledninga. Da kommer jeg såpass inn i grooven at jeg glemmer omgivelsene og bare flyter med ut låta. Det eneste som kanskje er bittelitt skuffende, er refrenget, som liksom aldri tar helt av. Derfor ender jeg på en 9er.

2

verticalman77

Nesten 6 minutter sm starter stemningsfullt som bare rakkern

Det er albumversjonen. Ikke hørt så den må jeg sjekke ut.

P.S.: Kiss from a rose dukket ikke opp før fire år senere.

2

Borchers

Tidløs låt. Fantastisk Trevor Horn-produksjon.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...