Musikk esc

Innlegg

Musikk

cressida1

1001 SONGS-741-91-RICHARD THOMPSON-1952 Vincent Bl

741)RICHARD THOMPSON – 1952 Vincent Black Lightening – 1991

Richard Thompson er en kar som dukker opp til stadighet. Siden han var med i Fairport Convention fra starten på slutten av 60-tallet, har han vært med på et utal av innspillinger, både egne og andres. Men denne låta her har jeg aldri hørt før. Tittelmessig høres det ut som en gammel rocke-låt fra 50-tallet, så det skal bli spennende å høre hva den gamle folkrockeren Thompson har «kokt ihop» her.

Herlig kjapt fingerspill på akustisk gitar fra starten på denne laange låta på drøye 5 minutter. Her aner vi ev vise med en mann og hans gitar, og den antakelsen får man rett i. Dette er en «story», en lang story, ala Don McLeans «Vincent» og «American pie». Skal man få max ut av denne, bør man nok få med seg teksten, som vel handler om en god gammel motorsykkel, førreren og hans lykke og ulykke.

Koselig låt, med masse bra plukking på gitaren.

KARAKTER: 8 (av 10) Neste som omtales: 742)**742)TARAF DE HAIDOUKS – Balada conducatoriloui – 1991**

TRYKK HER - HØR RICHARD THOMPSON

1
1 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Lignende innlegg

Reisetips riveland Siste svar

Kjøre fra Oslo til Alta

Hva er raskeste kjørevei fra Oslo til Alta? Har hørt at det er gjennom Sverige og Finland. Går det greit å kjøre ut og inn av disse landene nå etter covid? Eller er det noen restriksjoner?
1
1 svar
Språk pethfah Publisert

Tur til Danmark

Kan jeg veksle fra norske kroner til danske kroner på danskeferja? Og kan jeg isåfall gjøre det med kontanter? Jeg skal snart dra til Danmark og jeg har ikke bankkort.
1
0 svar
Reisetips Wavy Siste svar

2022

Jeg ser at det har vært svært liten aktivitet her siste måneden/året. Det har vel strengt tatt ikke vært den helt store reisefeberen de siste par årene. Det nye formatet til VGD med total sjøsyk layou...
1
2 svar
Reisetips vif_support Publisert

Gran Canaria 2021

Hjemme etter 14 flotte dager på Granca. Munnbindpåbud i butikker, kollektivtransport og på flyet, noen begrensninger på barer, men ellers helt topp ;)
Bilde

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 | We❤️Canarias

Gran Canaria Puerto Rico Beach Life 11. December 2021 🌞Come with me to the Mountains and the Sea 🏝 We take you through the beautiful Gran Canaria, on foot,...


Bilde www.youtube.com
1
0 svar
Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
2
2 svar
Laster...