Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Årets album - Zredna, hvor er du?

Jo da, ettersom First Delusion "vant" kåringa av årets album i fjor, sa du at du kom til å forlate stillinga som albumkåringsgeneral, men jeg håper du er her ennå. Tror ikke at First Delusion har utgitt plate i år, så da bør det da gå greit?

Kåringa er jo en tradisjon blitt her på VGD, så vi må da gjøre det også i år, eller hva? Vi kan jo ikke la journalistene bestemme hva som er bra? For å sitere Noel Gallagher: "Fuck journalists ... They're not even good at writing."

2
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

harrowdown

Trenger ikke kåre noe som helst. Husker du ikke det ble unison enighet om at det ikke har blitt laget noe bra siden DSOTM? Dette albumet i selskap med Hansa Sterkøl og Pizza Grandiosa original utgjør en så fantastisk combo at en kåring bare vil være dumt. Hva som er den beste musikken, ølen eller maten vil ikke kunne bli gjenstand for diskusjon lenger dessverre.

3

Skraevadottir

Ja, det var det, da...

1

Manbitecat

Fasit.

Årets Album: DSOTM (hvis du er uenig må du skjære av deg begge ørene og steke de på Grandiosa. Husk å desinfisere sårene med Hansa Sterkøl).

1

Manbitecat

Tror ikke at First Delusion har utgitt plate i år, så da bør det da gå greit?

Men har noen klart å lage et bedre album i år? Det får vi kanskje ikke vite nå. Eller burde vi legge inn en klausul om at albumene som nomineres må ha solgt/blitt streamet i et visst antall for å luke ut slike fæle debutanter uten et stort apparat i ryggen :P

Men anyhow. Lover å ikke stemme på de i år altså.

2

Zredna

Fjorårets svik er fortsatt et åpent verkende sår. Hvis det gror til 2017-kåringen skal jeg melde fra.

1

Manbitecat

Tenk om First Delusion gir ut den vanskelige andreskiva i 2017 da :D

3

diskobox

Jeg liker svært godt disse årlige kåringene, og det arbeidet du har gjort med å kalkulere resultatene de siste årene. En berikelse for et dødt sted. Det er knall å se andres lister, og kanskje (eller, som regel, får en si) oppdage nye band/artister via andre debattanter.

Alt dette på vgd, musikk, senest i 2015. At denne knøttedelen av et forum i fritt fall, fort kan bestå av en liten kjerne folk med meget like preferanser, og smak i musikk, og som gjerne hyller noe fra "her hjemme" er vel ikke så rart? I hvert fall ikke i mine øyne da The Delusionals sitt album var kramt og stødig, og alt.

Hadde vært helt kanon om du ombestemte deg, og kjørte på, for 2016, i mine ører, har noe så innihelvete mye bra å by på, og det er fortsatt noe litt herlig over det å dele lister med andre, på kors och tvärs. :)

2

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...