Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-749-91-RED HOT CHILLI PEPPER-Give it aw

749)RED HOT CHILLI PEPPERS – Give it away – 1991

Ett ord slår meg når jeg hører tittelen på denne låta: Masete. Har vel aldri likt Chilli Peppers noe særlig. Selve starten er jo fengende med den litt spede gitaren. Og bassgrooven + trommene som faller inn er jo også saftig, men vokalen, er bare definitivt utrolig slitsom og ikke minst livløs,melodisk sett. Låta kan nok funke bra på en konsert-scene men , for meg, definitivt ikke fra skiva.

KARAKTER: 6 (av 10) Neste som omtales

2
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TheBracket

Forjævlig. I likhet med det meste andre til RHCP.

1/10

3

GiPazzini_85

Og enda verre ble det på tampen av 90-tallet da radioplageren Californication kom ut. Går det egentlig an å få stappet mer poprockete møl inn på et album?

1

mashadar2

Har en følelse av at denne låta er populær mer fordi den er spesiell enn fordi den er bra.

Liker Chili-pepperne, men har aldri helt hatt sansen for denne låta. Er mange andre låter fra BSSM som jeg holder høyere.

1

diskobox

Er mange andre låter fra BSSM som jeg holder høyere.

Samme her. En kjapp kikk på låtlista og egen tankegang får det til at jeg egentlig vil rangere 13 av de 17 sporene høyere enn "Give It Away". Et album jeg elsket, for all del. Det glitrende samspillet til Flea og John (bass & gitar, that is, for de uinnvidde), er hovedårsaken til at denne låta for min del på ingen måter kan score lavere enn en syver på skalaen. Gir den en ålreit 8/10.

1

Biff_Byford

Falt virkelig for BSSM platen (hvor denne er fra). Var vel den første låten av de jeg virkelig likte. Skal sies at jeg jeg gikk lei årene etter. Denne er dog en svak 9/10.

1

Skraevadottir

Ganske catchy og funky låt, men ikke kjempebra. Tror jeg ender opp på en 7er til denne. Av tidlig RHCP er nok "Walkabout" favoritten min. Den er så chill.

1

verticalman77

men vokalen, er bare definitivt utrolig slitsom og ikke minst livløs,melodisk sett.

Man kunne tro Hr. Kiedis hadde lært et eller annet av Axl Rose. Det var flere radiostasjoner som ikke ville spille den i førsten på grunn av den livløse melodien.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...