Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-767-92-MANIC STREET PREACHERS-Motorcycl

767)MANIC STREET PREACHERS – Motorcycle emptiness – 1992

Desse karane har man i hvert fall både hørt om og hørt før. Vi skal med andre ord nå over til litt «saftigere saker» enn vi har vært de siste gangene.

Nå skal det sies at denne låta er ganske pen og pyntelig fra start. Kjapp, taktfast rytme med solid rund bass og en flott, syngende fuzzgitar som bare ligger og synger under den milde vokalen. Har aldri hært denne låta før, og du verden så flott den er. Trass den litt «stressende» takten er låta veldig behagelig og gir en slags «åndelig ro» for lytteren. Rett og slett vakkert!

KARAKTER: 10 (av 10) Neste som omtales: 768:RADIOHEAD - Creep - 1992

TRYKK HER - SE OG MØR MANIC STREET

3
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TheBracket

Vil gi høyere enn 10/10, men det går dessverre ikke. Et mesterverk av en låt som betyr mye for meg.

Husker jeg så bandet på Norwegian Wood. De spilte denne låta, og plutselig gikk strømmen på gitaren til James. Det løste han ved å synge soloen, til stor glede for publikum. Etter låta ga han bort gitaren til en gutt på første rad. En veldig hyggelig gest!

1

neondian

Eg er ein av dei ikkje fullt seksten millionane som kjøpte Generation Terrorists-albumet.

Spelar det enno.

1

harrowdown

Jeg mener MSP først ble konge ved en låt kalt "Black dog on my shoulder" fra This is my truth, tell me yours. Den foregående skiva EMG gjorde også sine saker bra. Finfint band.

1

franzsigel

En klar 10'er. Og egentlig er hele debutplata til Manic Street Preachers meget fin (selv om den dessverre har kommet litt i skyggen av senere utgivelser som den noe oppskrytte "Holy Bible")

1

diskobox

Støttes! Låta er en soleklar tier.

For min del holder jeg både Generation Terrorists og ikke minst oppfølgeren Gold Against The Soul langt høyere enn det fjerde beste albumet deres, "The Holy Bible" (ja, jeg synes "Everything Must Go" er det tredje beste). Prominerte tilfeldigvis forbi Richey på en småkjølig strand i Vinarós i april 2005. Ligna no' så jævlig, i hvert fall ;)

1

RedRover

Prominerte tilfeldigvis forbi Richey på en småkjølig strand i Vinarós i april 2005. Ligna no' så jævlig, i hvert fall ;)

I hjertet mitt sitter Richey i en bar ved en varm strand med en drink, sigar og en god bok :)

Fantastisk sang! Musikk, tekst - går ikke an å gi annet enn 10 her.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...