Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-775-93-PANTERA-Walk

775)PANTERA – Walk – 1993

Så skal det bli særdeles tunge greier. Har aldri helt hatt taket på Pantera, eller retteres sagt, de har aldri hatt taket på meg.

Brå brutal og massive er den huskende takten som buldrer inn fra første «spark i balla». Ganske fengende, men også ganske enkel.

Men foten går og det er jo tegn på at låta fenger i hvert fall. Takke fanden for att det ikke er growling på høyt plan på vokalen.

KARAKTER: 8 (av 10) Neste som omtales: 776)MARY J BLIGE - Real love - 1993

TRYKK HER - SE OG HØR PANTERA

2
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Biff_Byford

10/10. Brutalt. Men enig at det også kunne vært noen andre låter fra Pantera i stedet for Walk med i boken. Men topp 5 Pantera låt er det.

1

Kvitlauk

Jeg syns ikke Walk er Panteras beste sang eller sangen med det feteste riffet, men det er som du sier ganske fengende. Holder Cemetary Gates og Becoming over Walk. Sistnevnte er kanskje enklere enn Walk, men det er et helt sykt driv i den. I tillegg er det bra trøkk i trommene. Cemetary Gates er jo som en Pantera-ballade å regne, men det funker ganske bra.

Dimebags riffing er jo steike bra.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...