Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-814-95-PRINCE-Most beautiful girl in th

814)PRINCE – The most beautiful girl in the world – 1995

De som har fulgt med på mine skriverier de senere årene har vel fåt tmed seg at Prince ikke akkurat er den musikken jeg sverger mest til, og at jeg dermed kanskje banner høyt i kjerka, ettersom jeg veit han har og hadde mange tilhengere.

Denne låta her kan jeg definitivt ikke si jeg har hørt før, og er fra den perioden han kun brukte det symbolet som artist-»navn». Man skal i hvert fall ikke komme å si at gubben ikke var original.

Nå lyder tittelen litt kjent, så det kan hende jeg har hørt låta før. Og joda, etter den litt svevende åpningen glir vi inn i kjente «formasjoner». Denne låta her er da faktisk veldig fin. Utrolig slepen og avslappet, slentrer den av gårde, med Prince's stemme liggende høyt der oppe i falsett-registeret, omtrent som Barry Gibb. Dette her kunne nesten vært en Bee Gees-låt, sånn som den er bygget opp. Flott arrangement også, og veldig fin sound.

KARAKTER: 9 (av 10) Neste som omtales: 815)PORTISHEAD - sOUR TIMES - 1995

TRYKK HER - SE OG HØR PRINCE

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

The_Kwames

Her kunne man jo skrevet noe mer...dine egne selvopplevelser,om den fineste dama du har sett på din livs vei...for min del,da jeg gikk feil på gaten i Addis Abeba,på vei til Mombasa..Bole Airport..og jeg endelig fikk rett gate..og det satt 8 flyvertinner fra Ethiopian Airlines...og hun ene var så vakker...att jeg måtte gå bort å spørre så enkelt til henne

"Am On The Right Gate"...Yes! ehh! Thank You

Kwame

1

cressida1

TROR KANSKJE DETTE ER MER DEN RIKTIGE VERSJONEN

hvor Prince synger all vokalen selv

1

verticalman77

Den du linket til først må være en remiks eller noe. Mayte var gift med Prince og spilte inn en cover av sangen i 95, men Prince selv sang ikke på hennes versjon.

2

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...