Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-818-95-GARTH BROOKS-The fever

818)GARTH BROOKS – The fever – 1995

Brooks'ern har jeg definitivt ikke sansen for. Ikke har jeg hørt så veldig mye av han, men den glætte køntrigubben der blir litt for mye for meg – trur eg da........ Vi får gi gubben en sjanse først.....

Men..........nå trur jeg at jeg får bakoversveis her, for makan til åpning!!! Skikkelig rockedrag med ultrasaftig fuzzgitar og fele. Dæven detta svinger jo skikkelig. Jaja jeg skal eta i meg ordene jeg skrev over. Om gubben er «glætt» i noen sammenheng, så viser dette her allsidigheten hans. Bassisten jobber som en helt på denne låta her med gitarmuren rumler hele veien. Joda, foten går definitivt her!

KARAKTER: 9 (av 10) Neste som omtales: 819)ASH - Kung fu - 1995

TRYKK HER - HØR BROOKS

1
6 svar

6 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

cressida1

Nå suser jeg fælt her. Jeg veit jo så klart hvordan Brooks låter. Det var jo originalen jeg hadde i øret da jeg skrev om låta ;)

1

cressida1

Aha såpass karer, takk for at dere gjør meg oppmerksom på dette. Men er Brooks' versjon av samme kaliber som denne Scheff???

1

verticalman77

Men er Brooks' versjon av samme kaliber som denne Scheff???

Jeg har ikke hørt Fever med Brooks før i går, men fant nettopp ut at det opprinnelig er en Aerosmith låt fra 93. Trolig har de den beste versjonen.

2

verticalman77

Det er noen få live opptak av Fever på tuben. Jeg linker ikke siden de er ufullstendige eller av slett kvalitet.

1

Skraevadottir

Kan ikke være Brooks det der, nei. Ligger vel omtrent ikke noe ut av ham, verken på YouTube eller Spotify. Helt okei låt, for øvrig. Liker Garth, jeg.

1

CogitoErgoDoleo1

TRYKK HER - HØR BROOKS

Det er vel ikke Brooks vi hører her men denne Jason Scheff regner jeg med? Garth nekter vel å ha noe av musikken sin (fremført av han selv) på youtube med mindre han har endret mening i det siste.

Edit: Lenge siden jeg har hørt på Brooks, mulig jeg tar feil altså, synets bare ikke det hørtes ut som han.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...