Nye VGD er lansert! Mer informasjon

1001 SONGS-820-95-SMASHING PUMPKINS-1979

820)SMASHING PUMPKINS – 1979 – 1995

Jøsses, var vi liksom i 1977 stilmessig på forrige låt, skal vi jomen tilbake til 1979 på denne. Har ikke hørt veldig mye av dissa «gresskar-knusera», men albumet fra samme år, «Mellow collie osv» er jo med i boka 1001 Album, og det ga man en sterk 9'er.

Litt sån atonal intro med litt merkelige chorder på gitaren oppå den taktfaste tromme-/bassrytmen. Hviskende vokal. Men detta verset her kan ikke sies å være særlig sprekt og lystig,snarere kjedelig og uinspirert. Noe jeg faktisk vil si at hele låta er. Det går seg til litt på refrenget, men det spruter ikke akkurat. Nei detta var nedtur i forhold til forventningene.

KARAKTER: 5 (av 10) nESTE SOM OMTALES: 821)PULP - Common People - 1995

TRYKK HER - SE OG HØR GRESSKARKNUSERA

2
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

atomic_ant

Smashing var et av verdens beste band rundt perioden Siamese Dreame/Mellon Collie. 1979 er en noe spesiell låt og jeg har inntrykk av at selv hardbarka Smashing-fans enten digger eller hater den. Jeg synes den er knall.

1

TheBracket

8/10

Albumet er et monumentalt mesterverk.

1

skaftetryne32

Albumet er et monumentalt mesterverk

De kunne fått 3 skiver ut av det dobbelalbumet 4 tar man med alle de gode b-spora på singlene.

1

verticalman77

Lily (My one and only) er min favoritt av albumsporene.

1

mashadar2

1979 regnes vel kanskje som Smashing Pumpkins' aller største hit, men personlig har den aldri vært blant mine største Pumpkins-favoritter. For all del en helt ok låt, legger meg på en sterk 7/10, men finner lett minst 10 enda bedre låter fra det fantastiske Mellon Collie-albumet.

1

Biff_Byford

Enig, men flott låt så gir den 8/10, men absolutt ikke høydepunktet på plate/karriere. Today fra platen før er vel den i hodet mitt som er største hit, men sannsynligvis solgte vel denne mer da.

1

Bakkus

Dette er en sang som vokser for hver gang man hører den. Er forøvrig også bandets soleklart mest hørte sang på Spotify. 5 blir for dumt. 9 av 10 imo.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...