Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hva minner denne sangen deg om?

2
5 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Borchers

Jo mer jeg spiller den, jo sikrere blir jeg på at det er den. Tror radioverten begynte å snakke allerede etter 23 sekunder.

1

Borchers

Stemmer! Jeg sendte en mail til NRK og spurte om de visste hvilken sang som ble brukt som kjenning til P1 Nattåpent på andre halvdel av 80tallet. Jeg husket at det var en instrumental gitarlåt. Det er ganake sikkert denne, selv om det ikke virket 100 % sikkert på meg da jeg hørte denne på YouTube.

Kjente du den igjen med en gang, cebu?

1

cebu

Ingen tvil om det. Har vore på jakt etter denne før, utan å kome i mål. Synest å hugse det gjekk litt lenger i byrjinga før den skifta "karakter". men det var nok fordi programverten då byrja å prate og musikken gradvis "fada" ut.

Eg veit at eg ein gong noterte ned tittelen "Zoom", med Jon Eberson på denne her. Den fann eg aldri, og skjønar ikkje kvar den informasjonen kom frå. Eg meiner det ein gong vart sagt i ei sending, men eg må ha høyrt alvorleg feil den gongen. Takk for at du spreier din kunnskap! Endå ein musikalsk brikke har falle på plass...

1

cebu

P1s nattradio

1

Ale-Jet

Sommeren 1987.

1

Lignende temaer

Bilde

Podcast

Podcast

Bilde

Reisetips

Reisetips

Bilde

Språk

Språk

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...