Musikk esc

Innlegg

Musikk

doktork

Jaja, så var det fredag igjen,

og mens verden sakte men sikkert går under, får vi prøve å fylle tiden vår med mening.

Jeg skal i hvert fall på gratis Microphones-konsert i kveld på So What, og håper det blir bra.

Det var jo en tråd her i sommer om at Phil Elvrum hadde tenkt seg på turné skråstrek ferie i Norge og Skandinavia. I den sammenheng trengte han noen steder å spille for å finansiere turen, pluss steder å bo. Jeg husker jeg vurderte en liten stund å tilby losji for en lo-fi-eksentriker, men jeg slo det fra meg, uvisst av hvilken grunn. Uansett virker det som han har kommet i kontakt med platebutikken Tiger, for de er ikke lite stolte av å kunne diske opp med Explosions In The Sky etterfulgt av The Microphones gratis på So What, etter nyhetsbrevene å dømme.

Jeg håper også at det ikke er bare Phil Elvrum som kommer, men at han har med seg noen folk, slik at vi får høre litt bråke-Microphones, og ikke bare akkustisk-Microphones. Delvis fordi det vil overdøve idiotene som absolutt må prate skit på gratiskonserter.

Nå skal jeg lese Dagbladet.

dr.K

1
16 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tror han er alene.

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1

Micröphönes "Blåck Night, Will You Mårry Me?" Tour

Friday, November 1st - Oslo, Norway- So What- Grensen 9, N-0159 Oslo, NORWAY

Saturday, November 2nd- Skien, Norway- Parkbiografen (with Acid Mothers Temple of Japan and Gåte of Norway)

November 13th or 14th- Trondheim, Norway- some club or something

Saturday, November 16th- Bergen, Norway- Det Akademiske Kvarter, in the cafe (with "Popface")

November 23rd- Bodö, Norway- somewhere

November 29th- Tromsö, Norway- at some place'

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1
Promo "Tickle skrev: Saturday, November 16th- Bergen, Norway- Det Akademiske Kvarter, in the cafe (with "Popface")" Da er den helgen booket..

"Promo skrev: "Tickle skrev: Saturday, November 16th- Bergen, Norway- Det Akademiske Kvarter, in the cafe (with "Popface")"

Da er den helgen booket.."

Forresten.. er dette også en gratis konsert? Jeg er nemlig nødt å være liott gniten i tiden framover, for å overleve juleshoppingen.

.doktor promosjon

1

regner med at han ikke har med seg mirah? hadde han hatt det, så hadde det vært enda vanskeligere å svelge at jeg går glipp av det. han kommer ikke tilfeldigvis innom stavanger på veien?

-slityrwrist-

1
slityrwrst regner med at han ikke har med seg mirah? hadde han hatt det, så hadde det vært enda vanskeligere å svelge at jeg går glipp av det. han kommer ikke tilfeldigvis innom stavanger på...

"slityrwrst skrev: regner med at han ikke har med seg mirah? hadde han hatt det, så hadde det vært enda vanskeligere å svelge at jeg går glipp av det. han kommer ikke tilfeldigvis innom stavanger på veien?

... Send ham en mail så dukker han nok opp.

The Electric T ϊ © К Ļ Ĕ

1
dork2000 noen som har hørt acid mothers temple? det skal visst være bra. får vel gå å høre hva microphones er.

"dork2000 skrev: noen som har hørt acid mothers temple? det skal visst være bra."

Herre jesus! Gå og se de. De er verdt å drepe for. Jeg hadde ikke hørt særlig mye av de før gårsdagen men faen meg om dette ikke er det beste som har hendt meg siden den hendige bmx-sykkelen jeg fikk i 87. Helt avsindig bra. Det beste fra alle verdener. Og frisyrer jeg er veldig misunnelige på.

__ bølge, partikkel, bølge |||

1

Hehe, jeg ser at dagbladet.no har skrevet at Phil Elvrum har produsert Built To Spill. Og det er jo riv ruskende galt. Phil Ek, heter han. De har heller ikke fått med seg at Explosions In The Sky spilte for flere uker siden, og tror tydeligvis at de spiller i kveld også.

Og disse kaller seg kulturavis?

dr.K

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...