Musikk esc

Innlegg

Musikk

spilk

Bitt av kjøpesyken!

En uskyldig tur til Platekompaniet i kveld utartet fullstendig. Jeg hadde tenkt å raske med meg et par Nice Price-CD'er, men med flunkende nytt bankkort og en kompis som kom med anbefalinger, mistet jeg hemningene:

Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness" Thomas Dybdahl - "...that great October sound" Low - "Trust" Archers of Loaf - "Vee Vee" The Gloria Record - "Start here" Pixies - "Trompe le Monde" My Bloody Valentine - "Loveless" ...And you will know us by the trail of dead - "Source Tags and Codes"

Det verste er at jeg kun har hørt noe fra to av disse, resten er kjøpt kun basert på anbefalinger og VGD-hype..heheh. Kommentarer?

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

du har for mye penger send meg bankkortet ditt og koden din, så er du trygg vil du ha musikk, last ned vi kjøper kun cder av et par utvalgte selekterte favoritter og resten laster vi ned mkay?

1

Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness" <-- Storveis bra!

Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gjerne vite hva slags musikk vi snakker.

Pixies - "Trompe le Monde" <-- Bra!

My Bloody Valentine - "Loveless" <-- Superbra!

Hy.

1
Hybridet Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness" <-- Storveis bra! Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gje...

"Hybridet skrev: Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gjerne vite hva slags musikk vi snakker."

Oi, beklager sent svar, holdt nesten på å glemme denne tråden! Vel, CD'en er bra! Så nå vet du det! Musikken vi snakker om er rock, med litt pop og punk innimellom, og en helt unik skranglete sound. Gitarene er skranglete på grensen til falske, og det samme er vokalen, men det låter veldig kult!

Jeg hører litt Pixies, litt Joy Division og MYE Cursive i denne skiva. Desverre er det altfor få som vet hva Cursive er, så en sammenligning med dem gjør liten nytte. De er en av mine absolutte favoritt-band og har utvilsomt hentet mye mye inspirasjon fra AoL. I mine øyne er det kvalitetsmerking nok.

Den plata jeg har hørt mest på til nå er Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness". Fantasisk fin plate, som passer så godt til denne årstiden. Tittelsporet er av det nydeligste og mest følelsesladete jeg noengang har hørt, det traff meg skikkelig.

1
spilk "Hybridet skrev: Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gjerne vite hva slags musikk vi snakker." Oi, b...

"spilk skrev:

Den plata jeg har hørt mest på til nå er Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness". Fantasisk fin plate, som passer så godt til denne årstiden. Tittelsporet er av det nydeligste og mest følelsesladete jeg noengang har hørt, det traff meg skikkelig. "

så enig så enig. Fantastisk bra!

1
spilk "Hybridet skrev: Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gjerne vite hva slags musikk vi snakker." Oi, b...

"spilk skrev: "Oi, beklager sent svar, holdt nesten på å glemme denne tråden! Vel, CD'en er bra! Så nå vet du det! Musikken vi snakker om er rock, med litt pop og punk innimellom, og en helt unik skranglete sound. Gitarene er skranglete på grensen til falske, og det samme er vokalen, men det låter veldig kult!

Jeg hører litt Pixies, litt Joy Division og MYE Cursive i denne skiva. Desverre er det altfor få som vet hva Cursive er, så en sammenligning med dem gjør liten nytte. De er en av mine absolutte favoritt-band og har utvilsomt hentet mye mye inspirasjon fra AoL. I mine øyne er det kvalitetsmerking nok." -----------------------------------------------

Skrangling er bra, hvis det gjøres med stil. Jeg må se etter denne eller Icky Mettle neste gang jeg er i nærheten av en platesjappe.

Hy. (hørte senest på I See A Darkness i går, nydelig)

1
spilk "Hybridet skrev: Archers of Loaf - "Vee Vee" <-- si fra hvis denne er bra. Jeg driver å lukter på debuten deres, Icky Mettle, og vil gjerne vite hva slags musikk vi snakker." Oi, b...

"spilk skrev: Den plata jeg har hørt mest på til nå er Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness". Fantasisk fin plate, som passer så godt til denne årstiden. Tittelsporet er av det nydeligste og mest følelsesladete jeg noengang har hørt, det traff meg skikkelig. "

Jeg har ennå ikke presentert I See A Darkness for noen som ikke likte den. Det er et mesterverk av en plate, som skapt for mørke novemberkvelder.

dr.K

1

"spilk skrev: Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness" Thomas Dybdahl - "...that great October sound" Low - "Trust" Pixies - "Trompe le Monde" My Bloody Valentine - "Loveless" ...And you will know us by the trail of dead - "Source Tags and Codes"

ser veldig bra ut, det. jeg må se å gå til anskaffelse av trust, og things we lost in the fire skal visstnok ikke være å forakte heller. dybdahl sitt er kanskje årets album for min del.

-slityrwrist-

1
Hybridet "spilk skrev: "Oi, beklager sent svar, holdt nesten på å glemme denne tråden! Vel, CD'en er bra! Så nå vet du det! Musikken vi snakker om er rock, med litt pop og punk innimellom,...

Vet akkurat hvordan du har det. Selv bor jeg ikke i Oslo, men sist jeg var i Tigerstaden gikk jeg først til moren min. La bankkortet igjen og gikk ut. Da hadde jeg 200 kroner i lomma. Sent på kvelden klarte jeg ikke å styre meg, planen var å ikke kjøpe noen plater. Jeg endte opp med en. er veldig stolt. En cd på en Oslo tur...bedre enn 10 sist gang!

1

"spilk skrev: En uskyldig tur til Platekompaniet i kveld utartet fullstendig. Jeg hadde tenkt å raske med meg et par Nice Price-CD'er, men med flunkende nytt bankkort og en kompis som kom med anbefalinger, mistet jeg hemningene:

Bonnie "Prince" Billy - "I see a darkness" Thomas Dybdahl - "...that great October sound" Low - "Trust" Archers of Loaf - "Vee Vee" The Gloria Record - "Start here" Pixies - "Trompe le Monde" My Bloody Valentine - "Loveless" ...And you will know us by the trail of dead - "Source Tags and Codes"

Det verste er at jeg kun har hørt noe fra to av disse, resten er kjøpt kun basert på anbefalinger og VGD-hype..heheh. Kommentarer?"

Du høres ut som meg. Kondolerer.

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...