Musikk esc

Innlegg

Musikk

Clairvoyant

A Perfect Circle / Tool

hei og hå, det er pr-kåte lisje meg igjen, og atter ein gong har eg eit spørsmål eg ikkje gidd å finne svar på sjølv. med så mange sjølvutnemde musikkgeni på ei diskusjonsside, burde det ikkje vere noko problem...

spørsmålet mitt: er det en link mellom Tool og A Perfect Circle?

eg syns både musikken generellt og vokalen liknar voldsomt. eg veit at Danny Carey er vokalist i Tool, men kva med A Perfect Circle?

det fins jo forskjellig døme på folk som er med i fleire band samtidig, til dømes trommisen i Dimmu + Kovenant (slå meg om eg tek feil) og Matt Cameron i Pearl Jam og Soundgarden.

we all came out of a bloody hole, and came into another one.

1
14 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Du har allerede svaret. Stemmen og musikken er lik, og vokalisten Danny Carey er også vokalist på A perfect circle-albumet. Utover dette vet jeg ikke om så mange likheter.

1

Mener da å huske at han Maynard et eller annet var vokalist i Tool og A Perfect Circle... ?

1
rockinfreakapotamus

1. Danny Carey er ikke vokalist i Tool, men trommeslager. 2. Vokalisten i Tool heter Maynard James Keenan, og han er også vokalist i A Perfect Circle.

1

"Clairvoyant skrev: det fins jo forskjellig døme på folk som er med i fleire band samtidig, f.eks. Matt Cameron i Pearl Jam og Soundgarden."

Det stemmer ikke. Matt Cameron spilte sammen med Jeff og Stone på en tape som gjest mens han var i Soundgarden. Denne tapen ble sendt til Eddie via hans gode venn Jack Irons (!), og Stone og Jeff likte det de hørte, og Mike og Dave Krusen ble tatt inn i varmen sammen med Vedder. De ble Mookie Blaylock og senere Pearl Jam. PJ har byttet trommis en rekke ganger, Krusen sluttet rett etter utgivelsen av Ten. Abruzzesse begynte da, og i 1994 begynte Jack Irons fra Red Hot Chili Peppers. Han spilte på Vitalogy, No Code og Yield, men Matt kom ikke inn i Pearl Jam før rett før Yield-turneen (også kjent som "Live on two legs"). Det var i 1998, og da var Soundgarden oppløst for lenge siden.

<-- I'm the urban spaceman, baby, but here is the twist: I don't exist -->

1

"Clairvoyant skrev:

spørsmålet mitt: er det en link mellom Tool og A Perfect Circle?

eg syns både musikken generellt og vokalen liknar voldsomt. eg veit at Danny Carey er vokalist i Tool, men kva med A Perfect Circle? "

Dette er aldeles ikke sant.

Maynard vokalist i begge band ja.

beachfuzz

1
slaves Maynard kan synge ja,men faen han ødela min glede når tool ikke kom til norge som avtalt :( Apc kommer vell snart med en ny cd? blackmetal er en fin ting ,men nå vill jeg ha noe ny...

"slaves skrev: blackmetal er en fin ting ,men nå vill jeg ha noe nytt fra maynard sin gode stemme!!!!"

Jeg kan virkelig ikke skjønne at hverken Tool, A Perfect Cicle eller Keenan selv har noe som helst med black metal å gjøre. Uten at jeg er noen slags ekspert.

dr.K

1

"Clairvoyant skrev: det fins jo forskjellig døme på folk som er med i fleire band samtidig, til dømes trommisen i Dimmu + Kovenant (slå meg om eg tek feil) og Matt Cameron i Pearl Jam og Soundgarden.

we all came out of a bloody hole, and came into another one."

hm, feil igjen..hehe, trommisen i Mayhem(Hellhammer) spiller i Kovenant (trommisen i Dimmu har spilt for Cradle Of Filth før)

1
slaves dr.K, jeg hører ganske mye på Black metal men også tool og apc,men jeg har hørt meg lei tool og apc! så nå vill jeg ha noe nytt fra maynard sin gode stemme!!!!"har hørt rykter om e...

"slaves skrev: dr.K, jeg hører ganske mye på Black metal men også tool og apc,men jeg har hørt meg lei tool og apc! så nå vill jeg ha noe nytt fra maynard sin gode stemme!!!!"har hørt rykter om en ny apc plate men ting tar tid.. "

kommer en cd av "tapeworm" med tiden. der synger maynard ivertfall på en sang.vacant.finner den live med tool på nettet.men blir nok ikke slik når den kommer på plate. gleder meg foresten veldig til denne tapeworm plata. mange spennende artister som er med. og trent reznor og clouser er jo konger!!!!

Go free, star, go free seek the dark home on the wild sky good bye, star, good bye.

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...