Musikk esc

Innlegg

Musikk

upyours

vålerenga, nei-nei-nei!

settingen fra hælvette: 6-700 mongofulle 'engasupportere i et telt på rådhusplassen og big balls og michael krohn. og meg da, som ikke akkurat går under betegnelsen klanmedlem. nuvel. pausemusikk = grusomme supportersanger sunget av grusomme damer (ofte meget korte, til og med betydelig mindre enn meg) og (normale) menn som enten har vif eller 'enga eller klanen tattoert 3-4 steder på kroppen. alle skriker 'vi hater bønda' hvert sjette minutt, også de som ser ut som ekte odelsbønder fra dalstøka innaforr gjør det av full hals. (if you can't beat them, join them?) samtlige med skjerf og skjorter. sjappa har nok sopt inn budsjettet sitt de siste ukene. (og jeg har min egen teori om hvorfor de sier 'enga i stedenfor vålerenga. det bunner nok i staveproblemer) nok om det.

dette var første bb konsert jeg har sett med hr. baarlie. riktignok har jeg sett mannen i enkelte gjesteopptredner, men det har ikke akkurat imponert meg. (ærlig skal man være) dette skyldes nok sikkert mangel på øvinger osv. da ting satt langt bedre i dag. (spesielt jailbreak. høydare.) den største overraskelsen var dog at flesteparten av vålerengafansen faktisk maktet å stoppe hylingen av supportersanger for å hyle mer ac/dc relaterte saker. (bortsett fra whole lotta rosie da, der det korrekte 'angus' ble byttet ut med 'enga'. petter gjorde det han skulle, og savnet av hyperaktive staxrud var minimalt. et barbert sett på ca. 50 min tilsier at det burde ha vært fullt kjør hele tiden, og det var det. litt mindre humor, men betydelig mer øs. (ok. det var noen tempoproblemer, men det var vel bare jeg og to til som kun hadde hatt i oss en eneste halvliter som la merke til det)

etter bb ble det en fryktelig lang pause, med tilhørende fryktelige supportersanger, nok en gang sunget av fryktelig grusomme damer og menn (nå ennå fullere enn sist) på det frykteligste vis. der og da kunne jeg like gjerne sett på en halvtimes video med høydepunktene fra hotel cæsar, episode 1-4000, eventuelt lest siste utgave av vakttårnet 4-5 ganger.

til slutt kom krohn & co. (selv om billetten sa 'raga rockers'...) og for de som lurer: michael krohn har blitt heavy metal på sine gamle dager. det er ingen tvil om at dette er det desidert beste bandet han noensinne har hatt, og trolig kommer til å få. det låter tight og fett, men...og et bekymringsfullt men, fordi jeg ser på krohn som en av norges absolutt beste artister: hvor er det blitt av den gamle sjarmen? faen michael, det så jo nesten ut som om du kjedet deg. (i hvertfall i første del av konserten) er det for mange individualister/personligheter i bandet ditt nå, eller var det omgivelsene? trøtt/sliten/syk/skuffet/gammel/lei/sulten/blodmangel eller hva? trøkket var det ingenting å si på, ei heller stemmen. bandet raser fjellstøtt avgårde i 220, men likevel var det noe som manglet. heldigvis var det 'gode gamle michael' de siste 5-6 låtene, men jeg er likevel bekymret. jeg er klar over at ikke alle konserter kan være som julekonserten på sentrum scene eller roskilde, men... og mer for de som lurer: det var langt ifra en dårlig konsert, og kanhende er det bare de nye låtene som ikke har satt seg verken hos meg eller hos krohn & co. gamle ragalåter fikk derimot nytt liv, og det beviser av krohn fortsatt har noe å bidra med. krohn for president.

1
14 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

"alle skriker 'vi hater bønda' hvert sjette minutt"

Selvsagt synger vi tilbake: "Det er bedre å værra DØ enn vålenga" og "Har ei gammal tante som hater vålenga"!

Og den korte, men akk så vakre teksten: "Neste stopp er Plata"

1

"upyours skrev: mongofulle 'engasupportere grusomme supportersanger sunget av grusomme damer de som ser ut som ekte odelsbønder fra dalstøka innaforr gjør det av full hals. fryktelige supportersanger, nok en gang sunget av fryktelig grusomme damer og menn (nå ennå fullere enn sist) på det frykteligste vis.

Virker ikke som om du helt digger Engasupportere, Oppdin!!

1
Ludogutt "upyours skrev: mongofulle 'engasupportere grusomme supportersanger sunget av grusomme damer de som ser ut som ekte odelsbønder fra dalstøka innaforr gjør det av full hals. fryktel...

menneskemasser som utfører tilnærmet rituelle handlinger og nesegrus beundring for en sak uten spørsmålstegn og tanke skremmer meg. er ikke så lenge siden hindenburg tok tidenes feilutnevnelse (riktignok påtvunget) av rikskansler...(men det var sikkert ikke noe bedre på odd-festen)

at vålerenga vant var derimot helt riktig. (og blakk som jeg var så dro jeg hjem - supergrass?)

1
upyours menneskemasser som utfører tilnærmet rituelle handlinger og nesegrus beundring for en sak uten spørsmålstegn og tanke skremmer meg. er ikke så lenge siden hindenburg tok tidenes fe...

"upyours skrev: menneskemasser som utfører tilnærmet rituelle handlinger og nesegrus beundring for en sak uten spørsmålstegn og tanke skremmer meg."

Og det skremmer meg at noen kan være så nedsettende og fordomsfull mot mennesker som ikke er like en selv. Jeg er verken nazi eller noe fyllesvin, og vil helst ikke kalles et grusomt menneske fordi jeg synger supportersanger for klubben jeg holder med.

CurvaSud som synes upyours har et nick som passer ham

1
upyours stemmer du i på 'vi hater bønda'? ja eller nei? analyser så ditt eget svar.

"upyours skrev: stemmer du i på 'vi hater bønda'? ja eller nei? analyser så ditt eget svar."

Det finnes ingen sang som heter "vi hater bønda", så det er ikke noe jeg kan svare ja eller nei på. Ellers stemmer jeg i de fleste sangene til Enga. Jeg er ikke nazist, et grusomt menneske eller en ukritisk idiot som følger en berm av den grunn, slik du påstår.

Din beskrivelse av festen vår er bare avskyelig. Hvis du ikke tåler fotballsupportere, var det vel ingen som tvang deg på konsert.

Curva Sud Vålerenga - Norgesmester 2002

1

Nei, dærsken? Krohn/BigBalls konsert? Og det uten at jeg har fått snusen i det? Jaja, der ser man hvor mye jeg følger med. (..eller var dette spesielt for klanen, eller noko slikt?)

Har for øvrig ikke hørt noe av det nye til Krohn, men gammel Raga og Kjøtt går selvsagt så det suser. (OP er fin, ja.)

* Trip to heave and ho' *

1
CurvaSud "upyours skrev: stemmer du i på 'vi hater bønda'? ja eller nei? analyser så ditt eget svar." Det finnes ingen sang som heter "vi hater bønda", så det er ikke noe jeg kan svare ja e...

jøss så hårsår da. truffet?

*Det finnes ingen sang som heter "vi hater bønda"* -eh, ok: når andre kledd i blått og rødt rundt deg skriker 'vi hater bønda', kommer da de samme ord ut av din munn, og med lydnivå høyere enn normal dagligtale?

*Jeg er ikke nazist, et grusomt menneske eller en ukritisk idiot som følger en berm av den grunn, slik du påstår. * -fint for deg. du hadde vel ikke engang skjerf du da? (og hvor har jeg sagt at du er nazist?)

*Din beskrivelse av festen vår er bare avskyelig. Hvis du ikke tåler fotballsupportere, var det vel ingen som tvang deg på konsert.* -tro meg, hadde jeg kunnet sett bb/krohn & co andre steder, så hadde jeg gjort det. ikke for det, det var et utsøkt stykke sosialpornografi som foregikk inne i teltet, og bare det var jo en morsom opplevelse. (men de elendige sangene som gikk over høyttaleranlegget ER virkelig elendige.)

å jo...påpek gjerne faktafeil i min beskrivelse.

1
upyours jøss så hårsår da. truffet? *Det finnes ingen sang som heter "vi hater bønda"* -eh, ok: når andre kledd i blått og rødt rundt deg skriker 'vi hater bønda', kommer da de samme ord u...

"upyours skrev: -eh, ok: når andre kledd i blått og rødt rundt deg skriker 'vi hater bønda', kommer da de samme ord ut av din munn, og med lydnivå høyere enn normal dagligtale?"

Og hva er det som er så problematisk med det? Det er uskyldig humor, ikke noe mer.

"-fint for deg. du hadde vel ikke engang skjerf du da? (og hvor har jeg sagt at du er nazist?)"

Når du skriver: "er ikke så lenge siden hindenburg tok tidenes feilutnevnelse (riktignok påtvunget) av rikskansler.." er det temmelig tydelig hvor du vil hen.

CS

1
CurvaSud "upyours skrev: -eh, ok: når andre kledd i blått og rødt rundt deg skriker 'vi hater bønda', kommer da de samme ord ut av din munn, og med lydnivå høyere enn normal dagligtale?" Og...

*Det er uskyldig humor, ikke noe mer.* -hvis jeg/mange hadde ropt 'vi hater pakkiser/homoer/sv'ere/frp'ere/handikappede' hadde det vært uskyldig humor? (og jeg er ikke så sikker på om alle 'engasupportere forstår ironien selv om du gjør det. leste du artikkelen i aftenposten forøvrig? er det uskyldig humor at en far lærer sin 2,5 år gamle datter å hate lyn?)

*Når du skriver: "er ikke så lenge siden hindenburg tok tidenes feilutnevnelse (riktignok påtvunget) av rikskansler.." er det temmelig tydelig hvor du vil hen. * -det gikk på oppførsel, ikke politisk overbevisning. massesuggesjon og ønske om gruppetilhørighet er ikke ensbetydende med nazisme. og ser du ikke likheten, er det ennå mer skremmende. (og som sagt: det var sikkert ikke anneledes der odd hadde fest)

1

Min far Harry heier på start

1
upyours *Det er uskyldig humor, ikke noe mer.* -hvis jeg/mange hadde ropt 'vi hater pakkiser/homoer/sv'ere/frp'ere/handikappede' hadde det vært uskyldig humor? (og jeg er ikke så sikker på...

Nei nå skuffer du Kjetil, her kommer det et verdensvant og velutdannet menneske med de beste sosiale erfaringer og prøver å belære deg i hvordan du skal leve og tenke, også møter du han med kritiske spørsmål og uhøflige svar! Jeg på min side har fått en skikkelig lærepenge og kommer aldri til å rope "vi hater bønda" mer i hele mitt liv.

1
Stærkola Nei nå skuffer du Kjetil, her kommer det et verdensvant og velutdannet menneske med de beste sosiale erfaringer og prøver å belære deg i hvordan du skal leve og tenke, også møter d...

wow. for jeg er medlem av klanen, bor på nedre kampen (=tøyen, ved siden av botsen pub. vålerenga ble for dyrt. tjener tross alt ikke så mye penger på å henge rundt festningsparken) og drekker meg dritings på bohemen 3 dager i uka selv om jeg egentlig kommer fra flisa. men jeg snakker aldri med de gamle vennene mine lenger, er du gal. de snakker jo så rart, og så vet de ikke hva en kaffebar er for noe. jævla bønder, ass. ja, også studerer jeg på blinderen da, for 5 året på rad. grunnfag. sosialantropologi. begynner å få dreisen på det nå. åsså har jeg lest dante. husker ikke hva boka het, men det handla om en eller annen turner som hoppa fra sirkel til sirkel, lixom. å fyy faen, han dærre pink floyd er verdens beste mussikk, lixom, kan du si. har sett en dødsrå dvd på video hos en 'kamerat'. de spilte midt inne i en sånn gammel vikingby, lixom. nei, ha'kke ti' lenger. må på spinning før jeg drar på castro. skjønnte ru'n? drar på castro, ikke sant??haha. koz!!!1!11

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...