Musikk esc

Innlegg

Musikk

doktork

Phil Elvrum

Det var da en fin konsert, var det ikke?

Hr. Elvrum var yngre enn jeg trodde, og så vel egentlig litt ut som en surfedude, men det la ingen demper på stemningen. Han stilte med bare Telecaster og den tøffe stemmen hans. Det var stilig å høre låtene så nedstrippet, fri for de eksentriske eksessene på plate.

Det var en rar følelse da han ba oss om å tenke på noe så trist som at bestevennen døde, samtidig som vi skulle synge med i beste leirbål-stil med teksten "I can't believe you actually died". Og så kom oppfølgeren, fortsatt i allsang-format: "Uh-oh, it's morning time again". Spooky.

dr.K

1
19 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Hybridet Jeg har ennå ikke knødd meg til å få tak i The Glow pt.2! ... jeg er ikke lite teit. Hy.

Phil selv sa under konserten at han hadde snakket med distributøren i Norge og at de var utsolgt for alle Microphones-plater. Følgelig hadde han bare én plate til salgs (tror det var den nye b-sidesaken) som han påsto var den eneste Microphones-plata til salgs i Norge og som senere ble auksjonert bort til 900 kroner. Han følte ikke han kunne ta 900, så det ble 200 uten auksjon igjen.

Men plata finnes sikkert i en butikk her og der, pluss at du sikkert finner den på nettet.

Men den anbefales.

dr.K

1
dirtyboots Flott. Intimt og fint. Dit skal jeg iallefall.

Intimt og fint, ja. Jeg var der senest i forigårs på en aldeles glimrende konsert med det unge, fremadstormende,(etc..) bandet Tinger, og sett bort i fra høy frekvens av forfyllede c-kjendiser fra nrk med ekstemt oppmerksomhetsbehov og diverse gåte-medlemmer, hadde jeg en ypperlig kveld der.

Men nok om det. Hva slags musikk spiller så denne Elvrum?

1
dirtyboots Flott. Intimt og fint. Dit skal jeg iallefall.

noen andre som var der? jeg var der, sammen med 20-30 andre. det var veldig ålreit. posepilten har hatt ett par bra konserter i det siste -- håper de fortsetter med det!

tror nesten jeg må investere i ei microphones plate. er det the glow pt.2 som er kjøpet, eller fins det flere alternativer?

1
dork2000 noen andre som var der? jeg var der, sammen med 20-30 andre. det var veldig ålreit. posepilten har hatt ett par bra konserter i det siste -- håper de fortsetter med det! tror neste...

"tror nesten jeg må investere i ei microphones plate. er det the glow pt.2 som er kjøpet, eller fins det flere alternativer?"

The Glow pt 2 og It Was Hot, We Stayed In The Water er begge ypperlige kjøp. Husk bare at han låter noen hakk mer eksentrisk på plate enn live. Men det er bra.

dr.K

1
dork2000 noen andre som var der? jeg var der, sammen med 20-30 andre. det var veldig ålreit. posepilten har hatt ett par bra konserter i det siste -- håper de fortsetter med det! tror neste...

dork2000 skrev: "noen andre som var der? jeg var der, sammen med 20-30 andre. det var veldig ålreit."

- Eg var der. Relativt dårleg oppmøte kan ein vel seie, men eg likte meg godt. Ein triveleg kveld.

"posepilten har hatt ett par bra konserter i det siste -- håper de fortsetter med det!"

- Ditto.

"tror nesten jeg må investere i ei microphones plate. er det the glow pt.2 som er kjøpet, eller fins det flere alternativer?"

- Eg liker best "The Glow Pt.2", men "It Was Hot We Stayed In The Water" er også veldig bra. Det tidligere materialet har eg høyrt veldig lite av.

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...