Musikk esc

Innlegg

Musikk

kattemat

Omvendt rasisme!?

Ok, dette burde kanskje gå under politikk, men: http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=7856477

"Grunnen til at fotoseansen ble avbrutt og bildene beordret makulert, skal være at agenten bekymrer seg for Nellys image.

- Nelly ønsker ikke å fornærme sine fargede fans. Han er en rapper. Kylie er hvit og plakat-pryd for MTV forklarer kilden. "

Det er noe av det utroligste jeg har hørt på lenge!!! Tenk om fargene hadde vært omvendt:

"Grunnen til at fotoseansen ble avbrutt og bildene beordret makulert, skal være at agenten bekymrer seg for Gary Barlows image.

- Gary Barlow ønsker ikke å fornærme sine hvite fans. Han er en rapper. Beyoncé er sort og plakat-pryd for MTV forklarer kilden. "

~kattemat

1
31 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er vel like fullt rasisme?

..:: Folk er dumme ::..

1

Det er ikke omvendt rasisme, det er rasisme!

--Slainte-- --Journalist i Vås Og rør--

1
pumaxx Er en artig tanke å snu det hele... Dét hadde blitt bråk, det! Pumaxx - *Wham-Bam, thank you Spaceman*

"pumaxx skrev: Er en artig tanke å snu det hele... Dét hadde blitt bråk, det!

Noe man tydelig ser hele tiden. Bare se på stand up showene til Chris Rock og Eddy Murphy. De kan tillate seg å si akkurat hva de vil om hvite uten å få noen kommentarer på det en gang, men skulle en hvit gjøre det samme hadde det blitt katastrofe. Forslaå at enten skal alle kunne vitse om slike ting, eller ingen!

Wolverine

1

kattemat skrev: "Grunnen til at fotoseansen ble avbrutt og bildene beordret makulert, skal være at agenten bekymrer seg for Gary Barlows image.

- Gary Barlow ønsker ikke å fornærme sine hvite fans. Han er en rapper. Beyoncé er sort og plakat-pryd for MTV forklarer kilden. "

~kattemat "

Gary.......? Gary Barlow? Gary, fucking, Barlow?! Var det det første navnet som poppa opp i hodet på deg? Trodde han var død og begravet i musikksammenheng. Jaja, du lærer så lenge du lever...

1
Biggus At du bare kunne blitt irritert, ikke FORBANNA irritert ;-) Det var dårlig gjort synts jeg...! Biggus Dickus

Etter en kort analyse av debbatanten Biggus, der målet var å finne ut HVORFOR vedkommende er så sykelig opptatt av norsk grammatikk og rettskrivning generellt, har jeg kommet frem til tre forskjellige alternativer som kan forklare hans situasjon.

a) Han er norsk-lærer b) Han har alvorlige fritidsproblemer c) Han er en norsk-lærer med alvorlige fritidsproblemer

ExDeath ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

1
Acquiesce Kanskje han har et sløvt tastatur? Wolverine

"Acquiesce skrev: Kanskje han har et sløvt tastatur?"

Det kan være, men hvis han var norsklærer ville han først satt opp en disposisjon for det han skulle skrive, så kladdet, lest gjennom kladden for å luke ut unødvendigheter, rette opp feil, legge til ting og lignende, ført inn og så lest korrektur. Dette åpner ikke for feil.

dr.K

1
doktork "Acquiesce skrev: Kanskje han har et sløvt tastatur?" Det kan være, men hvis han var norsklærer ville han først satt opp en disposisjon for det han skulle skrive, så kladdet, lest...

Kjenner til opptil flere (rockette: merk deg det neste ordet) norsklærere som elegant ødelegger den fine hypotesen din. Norsklærere gidder sjelden å rette sine egne skrivefeil, det er alle andre menneskers feil de er sykelig opptatt av å rette.

ExDeath ”You came from nothing, you are going back to nothing. So what have you lost? Nothing!

1

Lignende innlegg

Språk henriksenoda0 Siste svar

Samisk

Hei folkens. Æ e 14 år å har hadd samisk ei stund på skola men æ tenke æ fikk ikje lært å snakke årdentli. E det nån såm har ei nettside som kan hjelpe mæ med å si setninge ikje bare ord? Helst nån ku...
1
1 svar
Musikk mer-musikk Siste svar

Eides språksjov

Noen som kan fortelle meg tittelen på musikkstykket Sjur Hjeltnes spiller rett før «respons» i sesongfinalen 2021 ?☺️(episodenavn «musikken i språket»)
1
1 svar
Reisetips verticalman77 Publisert

Dalsland

Vurderer å ta en tur til Dalslands kanaler etter over 20 år siden første tur. Noen som vet om området Högfjellet ved Tisselskog er likt nå som den gangen?
1
0 svar
Musikk Alexander87 Publisert

Norsk cover

Jeg hørte en stund tilbake sangen "super max" som er covret av Johnny Däpp - Lorenz Büffel. Jeg vet at det også var en norsk cover av denne, men klarer ikke livet av meg å finne den igjen selv om jeg...
1
0 svar
Språk Script Publisert

Vi

Åsa Linderborg klager over det barnslige bruken av "vi", som brukes til barn, og visstnok nå også middelaldrende kvinner som henne av butikkekspeditører. Hun nevner at annet "Vi", det kongelige vi, jf...
1
0 svar
Musikk Script Publisert

Strauss

Nyromantikken er mureriets gjennombrudd i norsk litteraturhistorie, det samme internasjonalt også i andre kunstarter. Det er nazismen som gjærer i mureriet, som man kan høre i Strauss' 14. symfoni, i...
1
0 svar
Podcast istid1977 Publisert

Krim podden

Heisann. Syns at krim podden er en bra pod cast. De leser historier om spennende ting som har skjedd. Noen ganger er det fra virkeligheten også. Syns den var spennende fra første stund. Bør prøves
3
0 svar
Musikk Komunista Publisert

Griffith & Prine

Nanci Griffith og John Prine. To særegne og store artister er ute or soga. They don't come like that anymore. https://www.youtube.com/watch?v=9KmfjWBulic
3
0 svar
Laster...