Norge og EU

Slettet-OKSGYG

Fri fyll hos europabevegelsen?

I etterkant av en voldtekstanmeldelse på europeisk ungdoms sommerleir, så er det kommet frem at deltagerne får drikke alkohol, selv om de yngste deltagerne kun er 13 år.

Link

Er det slik at europeisk ungdom er så ivrige etter å underlegge seg Brüssel, at de ikke gidder å følge norsk lov?

Eller er det slik at den eneste måten å få folk til å møte på disse arrangementene er å tilby fri børst?

1
24 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Men er det ikke fri flyt som gjelder?

Ikke rart at fri flyt praktiseres av mennesker som er rammet av underleggelses-syndromet.

1
axce Men er det ikke fri flyt som gjelder? Ikke rart at fri flyt praktiseres av mennesker som er rammet av underleggelses-syndromet.
Slettet-OKSGYG

Joda, jeg visste at europabegelsen er for fri flyt av kriminalitet, dop, svarte penger og tiggere, eller "de fire friheter" som de kaller det.

At de også var for fri fyll og skjenking av alkohol til mindreårige var faktisk nytt for meg. Trodde de var mer seriøse enn det.

Min feil, tar selvkritikk der :)

1

Eller er det slik at den eneste måten å få folk til å møte på disse arrangementene er å tilby fri børst?

Hvor står det at de tilbyr fri alkohol?

Tvert i mot:

Vi følger loven, og deltakere under 18 får ikke lov til å drikke. Vi serverer heller ikke alkohol og har nulltoleranse for brennevin, sier Árnadóttir.

1
Serutover [sitat…] Hvor står det at de tilbyr fri alkohol? Tvert i mot: Vi følger loven, og deltakere under 18 får ikke lov til å drikke. Vi serverer heller ikke alkohol og har nulltoleranse...

Vi følger loven, og deltakere under 18 får ikke lov til å drikke. Vi serverer heller ikke alkohol og har nulltoleranse for brennevin, sier Árnadóttir.

Nei de får ikke lov å drikke de under 18 nei, er klart da gjør de ikke det, naiviteten lenge leve:)

1

For en latterlig tråd! Skal vi grave frem ubehagelige sannheter om NeiTilEu,og Alternativutvalget også?

Her en av medlemmene i det såkalte Alternativutvalget Inge Staldvik>

[Gjennomgang av lagets konto viste at det i fem omganger var overført store beløp, i alt 550.000 kroner til Inge Staldviks private konto i den lokale sparebanken.

- Dette er fryktelig trist og leit. Vi har gjennomført flere møter med Staldvik, men vi vet fortsatt ikke hvor pengene er.

Han har i et udatert dokument innrømmet at overføringene er gjort til det han forklarer å være til et «kapitalfond». Men det er ikke opprettet noe slikt i lagets navn, og det er heller ikke godkjent av styret at slik skulle skje. Da dette er overføringer som er gjort uten noen fullmakt fra styret, var man nødt til å reagere på dette.

Laget sitter igjen med bare småpenger igjen på egen konto, sier nestleder Aud Gaundal til VG.](http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10105303)

Så var det lederen av NeiTilEu:

Utenriks Departementet har sett seg nødt til å refse Heming Olaussen åpenlyst (!)

http://www.nationen.no/meninger/leserbrev/article4323974.ece

1
Serutover Det kan vel være at det var noen under 18 som drakk på arrangementet. Men da gjorde de det i smug på tvers av lover og regler. Akkurat som ellers i samfunnet så er det noen under 1...
Slettet-OKSGYG

Vel, å servere alkohol på et ungdomsarrangement der 13 åringer er til stede vitner om både dårlig dømmekraft og ledelse.

Nå er jo det å være medlem av denne organisasjonen et tegn på dårlig dømmekraft i seg selv, men allikevel...

1
Slettet-OKSGYG Vel, å servere alkohol på et ungdomsarrangement der 13 åringer er til stede vitner om både dårlig dømmekraft og ledelse. Nå er jo det å være medlem av denne organisasjonen et tegn...

Vel, å servere alkohol på et ungdomsarrangement der 13 åringer er til stede vitner om både dårlig dømmekraft og ledelse.

Nå blir det ikke servert alkohol på disse arrangementene. Derimot er det tillatt å nyte medbrakt.

Hvorfor skal ikke 13-åringer kunne se hvordan deler av voksenlivet utarter seg? Mange steder er det helt vanlig at 13-åringer er med på festlige tilstelninger hvor det nytes alkohol.

1
Serutover [sitat…] Nå blir det ikke servert alkohol på disse arrangementene. Derimot er det tillatt å nyte medbrakt. Hvorfor skal ikke 13-åringer kunne se hvordan deler av voksenlivet utarte...
Slettet-OKSGYG

Ok, det ble tillatt å nyte medbrakt da. Da er blir det jo umulig å sjekke om personer som drikker er over eller under 18 år.

Og alkohol har ingenting å gjøre på et ungdomsarrangement der det deltar 13 åringer å gjøre. Det vitner rett og slett om dårlig dømmekraft og ledelse.

1
Slettet-OKSGYG Press fra hvem? Hvorfor er det slik at andre organisasjoner har helt andre regler når det kommer til alkohol på arrangement der det deltar ungdom under 18?

Press fra media. Når media setter søkelys på slike forhold, spesielt i forbindelse med voldtektssaken, og det samtidig er slik at de fleste ungdomsorganisasjoner ikke tillater det, så oppstår det et konformitetspress.

Men hvorfor skal europeisk ungdom være like konforme som de fleste andre ungdomsorganisasjoner?

1
Serutover Press fra media. Når media setter søkelys på slike forhold, spesielt i forbindelse med voldtektssaken, og det samtidig er slik at de fleste ungdomsorganisasjoner ikke tillater det,...
Slettet-OKSGYG

Jeg forventer at Europeisk Ungdoms ledere viser lederansvar, på lik linje med ledere fra andre ungdomsorganisasjoner. En del av et slik lederansvar er å ta en del beslutninger, som ikke nødvendigvis alle setter pris på.

Alkoholforbud på arrangement der det deltar barn under 18 er en slik beslutning. Dette for å forebygge slike episoder som de nå er midt oppe i, der en av deltagerne er anmeldt for voldtekt av ei jente som er under 16 år.

Manglende evne til å ta slike beslutninger minner om dårlig dømmekraft, og manglende lederevner.

Som jeg har nevnt tidligere, så er vel det å faktisk være medlem av denne organisasjonen i seg selv et tegn på dårlig dømmekraft, men allikevel...

1
Slettet-OKSGYG Noen kommentar til det som taes opp i denne tråden? At Europeisk ungdom tillater fri fyll på arrangement der det deltar 13-åringer?

At Europeisk ungdom tillater fri fyll på arrangement der det deltar 13-åringer?

For det første var det en elendig kilde du fant; Klassekampen,og for det andre så er det nok neppe slik at man tillater at 13 åringer drikker alkohol.

Men jeg vet jo at du også er livredd for at det skal sendes alkoholreklame på TV-kanaler som sender fra andre land.....

Er det dårlig med reelle argumenter fra nei-siden om dagen?

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar

Trond Giske redder AP

Støre har gjort AP til Ansvarsløst Parti, og siste meningsmåling der AP ligger på 19% og Sp på 6% og Høyre på 29%, har ikke hatt særlig stor interesse for mediene. (Jeg bare tenker på hvordan aviser o...
Bilde

Kraftopprørere i Ap strømmer til Giske

Trond Giskes lokallag har i sommer passert 800 medlemmer og er suverent størst i Arbeiderpartiet. Misnøye med regjeringens energipolitikk er hovedforklaringen, sier han.


Bilde www.nrk.no
2
2 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
4 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
2 svar
Laster...