Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Siv ville stemt nei

Siv Jensen hevdet i dag at hun ville stemt nei dersom det hadde vært EU avstemning i dag, til tross for at hun stemte ja i 1994.

Link

Dermed har Siv Jensen tatt den samme veien som tusenvis av nordmenn før henne, fra ja til nei. Det er bare å gratulere :)

Så får vi håpe Siv og frp er oppriktige i sin EU motstand, det jeg har sett av Frp opp i gjennom årene gjør meg skeptisk. Frp har også tidligere vært skeptiske til EU, men når det har kommet til stykket har de vært like ivrig til å bøye seg for Brüssel som Ap og Høyre.

1
57 svar

57 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

inspector

Jasså Serutover, du tror fortsatt at EU prøver seg frem for å finne ut hva befolkningen liker ?

Prøving og feiling er vel og bra, men nå har EUs feilslåtte politikk gått så langt at det skaper en massiv motreaksjon i det meste av Europa.

Prøving og feiling fordrer ydmykhet og lydhørhet. Ingen av delene ser ut til å trives i Brussel......

1

vif_support

Blir spennende å se om EU i det hele tatt overlever. Blir det en ny krise i Hellas, som det ser ut til, kommer franskmennene til å følge Storbritannia ut ? :)

1

Serutover

Ja det blir spennende, men akkurat i Frankrike ser det ut til at det går rette veien.

1

inspector

Ja den reguleringen ble avviklet, men bare pga massive protester.

Men den sammen med mange andre, er gode eksempler på hvilken planet supperådet i Brussel befinner seg på.

Har du lest deg opp på flere dusteforordninger enda ?

1

Serutover

Det er klart EU må prøve seg frem for å finne ut hva befolkningen liker og ikke liker. Før tenkte en at det ville være bra med kvalitetsstandarder på mat, nå går det mer i å utvikle det digitale indre marked, noe som ser ut til å være stor suksess. Tenk bare på tilstanden for noen år siden hvor det var kjempekostbart å benytte seg av data på mobilen hvis du passerte grensa.

1

Serutover

Her kommer det frem at grunnlovsretten i Italia hev ut andre runden av valget, slik at det er bare hvis et parti oppnår over 40% av stemmene at det får et tillegg. Det er ingenting som tyder på at M5S skal komme dit.

1

1769

Dermed har Siv Jensen tatt den samme veien som tusenvis av nordmenn før henne, fra ja til nei. Det er bare å gratulere :)

Og tar tusenvis av nordmenn turen tilbake, slik de gjorde rundt 2003, følger nok Frp etter...

1

Slettet-OKSGYG

At frp vil snu dersom folkemeningen i Norge snur, det tror jeg du har helt rett i.

Jeg tviler meget sterkt på Frps engasjement for neisaken.

1

Chubby

Jeg tviler meget sterkt på Frps engasjement for neisaken.

Det er ingen grunn til å tvile på dette, det er ikke noe som har skjedd over natten, men en gradvis økende skepsis innad i partiet. FpU, ungdomsorganisasjonen var forut moderpartiet og vedtok nei til medlemskap allerede for flere år siden, som nå har spredd seg til resten av partiet. Samtidig har skepsisen også økt til EØS og Schengen som førte til at de gikk inn for reforhandling og eventuell oppsigelse om ikke forhandlingene førte frem, det kan fort bli til et klart nei-standpunkt i fremtiden.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...