Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Utredning: Oppsigelser av EØS-direktiver

3
9 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Noreger

Bjørnar er en DØNN ærlig g rett fram leder og har karisma og innsikt lik Hannibal og Perikles. Med ette utspillet kommer nå Rødt enda klarere og toner flagg. Dette er nok enda et utspill rettet imot Senterpartiet og en livlinje til Ap's EØS-skeptikere.

Jeg kommer til å reise dette foran Senterpartiets neste store møte at partiet må nå like mye utrede et samarbeid med Moxsnes, inklusivt å ha ham i regjering. Denne mannen er et politisk talent av det sjeldne og har nesten egenhendig gjort Rødt til et klart parti i denne saken.

Nå, fortsetter det slik vil jeg komme til å stemme på rødt, eller iallfall sterkt sterkt vurdere det. Sp-medlemskap eller ikke.

LO må nå begynne å våkne opp og se hva som foregår. Og fortsetter Ap å ha bare EU-fanatikere ved makta spøker det stygt for Ap's framtid som et stort parti. SV kan vel ende opp å bli større om de fortsetter å slikke Høyre sine fotsåler i EØS-spørsmålet.

2

C-172

Er vel ikke så mye mer å si her:

Rekordhøy støtte til EØS-avtalen

Får bare vente på at de vanlige subjektene her inne kommer for å bortforklare dette

1

newsflash

Jeg finner ikke tallene for oppslutning for en frihandelsavtale som erstatning for EØS?

1

vif_support

NRK - Esa mener Norges innreiseregler bryter med EØS-avtalen Vedum krever at regjeringen står opp mot Esa

1

farout05

EØS-avtalen er jo en samarbeidsavtale, så da er det vel rimelig at vi samarbeider om å ha det samme smittepresset i Norge som i resten av EU;).... vi er jo med og bestemmer må vite....

1

newsflash

Spennende fremgangsmåte fra Rødt, store deler av EØS er jo svært upopulær langt inn i arbeiderpartiet.

Med et Storting som vil være betydelig mer EU kritisk enn dagens er det ikke urealistisk å få Stortinget med på å fjerne disse direktivene, og dermed også på sikt å få bort EØS.

Det hadde jo vært spennende å se hvordan Brüssel hadde reagert på at Norge sa opp f.eks. ACER.

1

farout05

Det hadde jo vært spennende å se hvordan Brüssel hadde reagert på at Norge sa opp f.eks. ACER.

Det kan du si. Pga. "uvøren" oppførsel av TV-media, ble folket tilført ganske mye kunnskaper om ACER, nesten så det holdt på å utarte til en EØS-debatt.

En måling viste at bare 9 % av folket ønsket at Norge skulle slutte seg til ACER. Vårt finurlige representative styringssystem slo til med over 75 % for ACER på stortinget, så vidt jeg husker.

Tenker at Brussel hadde vist hvem som bestemmer, dersom Norge hadde sendt en oppsigelse av ACER. Det betyr så mye for nærområdet til Brussel å ha kontroll på den norske energien.

1

newsflash

Brüssel ville nok reagert på samme måten som ovenfor SB og Sveits, ved å skape mest mulig trøbbel.

Enten er du med oss, eller så er du mot oss er visst mantraet der i gården.

1

C-172

Dette er bra. Norske politikere har sovet i timen og ikke brukt handlingsrommet som EØS avtalen gir. Men dette gjelder i like stor grad den forrige rødgrønne regjeringen som dagens regjering.

Vi ser at andre EU land innfører regler som strider mot EU sine og allikevel får de fortsette uten negative konsekvenser så da burde det absolutt være mulig for Norge å ikke innføre de EØS direktivene som man ikke vil ha.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Politikk - Internasjonal

Politikk - Internasjonal

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Laster...