Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En seier for skisporten?

Skuffet med tanke på Petter idag, hadde virkelig håpet han skulle klare det.

Men måten svenskene kjørte på i dag var veldig imponerende, med slik lagkjøring og taktikk kan skisporten bli mer uforutsigbar i fellestarter, man kan som svenskene i dag sende avgårde en antatt "dårligere" løper i front, de andre lagkameratene kan ligge i feltet og la andre jobbe. Det er jo en vinn vinn situasjon, enten går bruddet inn, ellers så får man jo gratis drahjelp.

Slik skisporten har vært før, så har det ikke vært så mye samarbeid innad i nasjoner, løpere har som regel kjørt for egne sjanger. Men det er ikke umulig at dette kan være fremtiden.

Lykkes iallefall til de grader for svenskene i dag, og det var iallefall veldig underholdende, selv om det ikke gikk slik vi håpet.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

scav0r

Hadde Northug hatt f.eks Gjerdalen der oppe som kunne vært med å dratt feltet da svensken stakk, slik at han aldri hadde fått mer enn 10 sekunder, kunne ting sett annerledes ut

1

Toreinar1986

enig med trådstarter. Dette kan gjøre fellesstarter mer spennende og uforutsigbart, egentlig er det litt rart at ingen har prøvd lignende før. Med slik taktikkeri så kan det bli mer spennede med fellesstarter også kontra det forutsigbare gjespet det har vært i en årrekke før OL.

1

sn0ffe

En seier for møkkamenn og sabotører.

1

Myril

Det var helt klart en ny vri, som gjorde dette mer spennende.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...