Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ser på alle disse konspirasjons teoriene som går utover Norge hejer i disse forumene, om disse skulle vært sanne er det lite sannsylig det ikke er slik i andre idretter også, det kunne ført til mange spesielle overskrifter i aviser, tråden her er for disse

- Amman på lander på kulen, ender sist

Sand funnet under skiene, viser seg å stamme fra en polsk bergart, like ved Malysz hjemby

- Canada ute av ishockey mot Tyskland

Slet med uskarpe skøyter, trolig slipt med vinkelsliper, deres matriellforvalter med tyske aner får all skyld

- Canada overraskende ute av curling OL mot Norge

Hår fra katta til Ulsrud funnet pålimt under canadiernes steiner.

1
2 svar

2 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

SnorreSolano

Du har sikkert sett DnBNOR reklamen hvor Johaug slår Bjørgen ved hjelp av et lite tjuvtriks. Vel, ryktene vil ha det til at en hvitkledd liten Johaug ble observert i nærheten av Majdic under oppvarmingen før sprinten.

1

THE_ELECTRON

Det er rimelig naivt å anta at alt det vi opplever bare er "edel kappestrid" når en vet hvor mange som har blitt tatt i doping (eller har innrømmet slik bruk etter avsluttet karriere) og hvor mye penger som står på spill.

Jeg mener, hvor mange nordmenn jukser på en pinglete matteprøve dersom forholdene ligger til rette for dette, men du forventer altså en helt annen moralsk standard hos den komplette verdenseliten innenfor vintersport?

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...