OL esc

Innlegg

OL

toolshed

«Vil selge Oslo-OL med nordlysbilder»

«Ole Christian Salomonsen, nordlysfotograf fra Tromsø, fikk fredag e-post fra Norsk Idrettsforbund med en forespørsel om å bruke hans bilder til promotering av OL i Oslo.»

http://www.fremover.no/lokale_nyheter/article7125847.ece

Frekkheten kjenner altså ingen grenser i idrettsforbundet. Svaret fra fotografen til forbundet støttes 100%.

2
4 svar

Nordlysbilder fra Tromsø har INGEN TING med et ev. Oslo-OL å gjøre. Ville i tilfelle være falsk reklame.

Ser forøvrig at nå er det et klart nei-flertall også i Oslo. Det hjelper å få fakta på bordet. Glansbildet som ble skapt under valgkampen er i ferd med å blekne.....

1
bhros Nordlysbilder fra Tromsø har INGEN TING med et ev. Oslo-OL å gjøre. Ville i tilfelle være falsk reklame. Ser forøvrig at nå er det et klart nei-flertall også i Oslo. Det hjelper å...

Nordlysbilder fra Tromsø har INGEN TING med et ev. Oslo-OL å gjøre. Ville i tilfelle være falsk reklame.

Besøkende får ikke se mye ekte nordlys i Oslo, men husker dere logoen og åpningsvignetten til Lillehammer OL? Der var nordlys meget sentralt.

1

Tromsø eier da ikke Nordlyset. Nord/sørlyset går i et belte rundt de magnetiske polene. Når Norge (en by)skal promotere seg tar man hele landet i bruk for å selge seg selv. Det være seg internasjonale musikkonkuranser eller idrettsarrangement.

Helt normalt å jukse litt både hva natur og dyreliv angår. For øvrig er det plenty med nordlys i sør også, kanskje ikke like flott, men dog.

1

Lignende innlegg

Manchester

Nå ,må Soslkjær få orden på forsvaret!. Uavgjort er vel godt nok mot Tottenham. Det er på hjemmebane mot svakere lag, at Solskjærs blir for defensiv taktisk. Hvorfor spoler han ikke noen gang tilbake...
2
0 svar

Messi

Tror at Messi blir en fiasko utenfor Barca. Der er han tillatt lange pauser defensivt, og det går an å tvile på hans reelle utholdenhet på et nytt lag.
2
0 svar
Laster...