Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Åpningsseremonien Rio 2016

Det blir garantert en del dødtid, og kanskje dupper man av foran TV'en både en og tre ganger, men i natt begynner åpningsseremonien kl 01:00 norsk tid på TV2. Jørn Sundby og Johan Kaggestad kommenterer. Hvem tenner ilden? Kan det bli noen annen enn Pelé?

Hva husker vi fra tidligere åpningsseremonier? Den flyvende astronauten med jetmotor på ryggen fra Los Angeles '84, alle de brente fredsduene da ilden ble tent i Seoul '88, pil-og-bue mannen i Barcelona '92, og den velregisserte industrielle revolusjon i London 2012 er vel noe av det jeg husker best.

Noen bekreftede flaggbærere i natt:

Argentina - Luis Scola Australia - Anna Meares Belgia - Olivia Borleé Brasil - Yane Marques Bulgaria - Ivet Lalova Danmark - Caroline Wozniacki Finland - Tuuli Petäjä-Siren Frankrike - Teddy Riner Italia - Federica Pellegrini Jamaica - Shelly-Ann Fraser-Pryce Japan - Keisuke Ushiro Nederland - Jeroen Dubbeldam Norge - Ole Kristian Bryhn Spania - Rafael Nadal Sverige - Therese Alshammar Tyskland - Timo Boll Storbritannia - Andy Murray USA - Michael Phelps

2
444 svar

444 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

oddvar_kjempebra

Denne anti-Kaggestad kampanjen her på vgd er barnslig. Det virker som om det er folk med lav selvtillit som har behov for å påpeke alt de vet bedre enn Kaggestad. Er det noe Kaggestad-sidespor passer til så er det sendinger av denne typen. Han gjorde sendingen noe mindre kjedelig for meg i hvertfall.

Så er det selvfølgelig ting å utsette på ridderens faktaformidling og noe på fagkunnskapen også. Men stort sett klarer han seg bra og skal man kritisere ham for hans feil så får man applaudere han for det som er positivt. Hvis ikke fremstår man bare som en sur kjerring.

Og så er det snart på tide at nerdene her forstår at TV2 lager TV for massene. Skulle de lage nerde-TV ville de gått konkurs for lenge siden. Så det at Kaggestad sier ting som kan virke som en selvfølge for nerdene (og kanskje gjentar dette ofte) er altså en bevist strategi fra TV2. Når det blir for folkelig for meg så skrur jeg bare over på Eurosport som har valgt en litt annen profil.

2

Coach

Når det blir for folkelig for meg så skrur jeg bare over på Eurosport

Av nysgjerrighet; forsøkte du dette under åpningsseremonien? ;-)

2

milfern

Trur flyktningnasjonen vil hevde seg i svømming.

2

Perseus

De har faktisk med to svømmere, milfern. Herre og kvinne. Snakker vi rent bord?

1

milfern

Hehe, fare for det.

1

Flammen2

Nå mangler det bare at Fjørtoft kommer ut og fronter Handshake for Peace med Siem.

2

milfern

Hadde det ikkje våre meir logisk å stabbe flyktninglaget inn i det uavhengige nasjonen?

Og mange av deltakarane til "flyktningnasjonen" stammar jo frå nasjonar som allereie deltek og har andre deltakarar.

2

Trehjulssykkel

Husker da jeg var i Brazil. Så mye oppmerksomhet fra damer kommer jeg aldri til å få igjen :(

2

Flammen2

Pene OG lette på tråden?

1

TheUntouchable

Trodde det var veldig vanlig blant damer i Brazil å ikke ha sex før de gifter seg.

Norge skulle jo være bedre, vi har vel høyest one night stand-rate i verden. Eller i OL da, for å holde meg litt på tema.

Men vet ikke hva du legger i oppmerksomhet.

1

milfern

vi har vel høyest one night stand-rate i verden.

Har eg ikkje noko inntrykk av :(

2

Trehjulssykkel

Norge skulle jo være bedre, vi har vel høyest one night stand-rate i verden. Eller i OL da, for å holde meg litt på tema.

Men vet ikke hva du legger i oppmerksomhet.

Generelt overalt. På stranda, på barer... kvinner kom bare rett bort og ville prate. Vil tippe det er fordi jeg ser veldig skandinavisk ut.

Norske jenter er mye kjipere.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...