Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor friidrettsfinaler på formidag?

Har lagt merke til at enkelte finaler i friidrett går på formidagen igår var det kule for kvinner, idag var det diskos for menn. (Har ikke sett på oversikten videre utover).

Noen som vet årsaken til dette, vanligvis går det jo ikke finaler på formidagspassene (Ihvertfall ikke i arena-øvelser) Kappgang og maraton går jo tidvis på formidagen, men har aldri sett dette skjedd med arenaøvelser.

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Brodo

Tenkte det samme. Kan det ha sammenheng med at tekniske øvelser er størst i Europa,og at ettermiddag her er bedre enn at det går om natta. Svømming har jo tilpasset seg amerikanske tv-tider, så kanskje en liten tilpasning til Europa her.

2

Kjetil_e

Lyder sannsynlig, pluss kanskje gjøre formidagspassene enda mere atraktive for potensielle tilskuere. Kanskje lettere å fylle stadion så mye som mulig hvis man kan by på en finale også.

Nå ser jeg jo en liten miss fra meg, igår var det ikke kul finalen som gikk på formiddagen men derimot 10.000 meter finalen. Kule finalen gikk kveldstid.

1

Brodo

men derimot 10.000 meter finalen. Kule finalen gikk kveldstid.

Ja, med 10 000 m finalen kan nok potensiell varme ha vært en medvirkende faktor. Selv om mennene løper på kveldspasset.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...