En æra er dessverre over. 2. desember stenger VGD.no. Mer info.

OL esc

Innlegg

OL

Kjetil_e

Hvorfor friidrettsfinaler på formidag?

Har lagt merke til at enkelte finaler i friidrett går på formidagen igår var det kule for kvinner, idag var det diskos for menn. (Har ikke sett på oversikten videre utover).

Noen som vet årsaken til dette, vanligvis går det jo ikke finaler på formidagspassene (Ihvertfall ikke i arena-øvelser) Kappgang og maraton går jo tidvis på formidagen, men har aldri sett dette skjedd med arenaøvelser.

1
8 svar

Tenkte det samme. Kan det ha sammenheng med at tekniske øvelser er størst i Europa,og at ettermiddag her er bedre enn at det går om natta. Svømming har jo tilpasset seg amerikanske tv-tider, så kanskje en liten tilpasning til Europa her.

2
Brodo Tenkte det samme. Kan det ha sammenheng med at tekniske øvelser er størst i Europa,og at ettermiddag her er bedre enn at det går om natta. Svømming har jo tilpasset seg amerikanske...

Lyder sannsynlig, pluss kanskje gjøre formidagspassene enda mere atraktive for potensielle tilskuere. Kanskje lettere å fylle stadion så mye som mulig hvis man kan by på en finale også.

Nå ser jeg jo en liten miss fra meg, igår var det ikke kul finalen som gikk på formiddagen men derimot 10.000 meter finalen. Kule finalen gikk kveldstid.

1
Brodo [sitat…] Tidsprogrammet er nok satt for lenge siden; aner ikke hva snittemperaturen er i Rio i august.

August i Rio er jo tilsvarende februar i Norge. Selvsagt ikke kulde, men alikevel ikke stekende hett.

Husker jo fra Fotball-VM for 2 år siden at lag som kom fra Dampende hete i Manaus, Fortaleza og Belo Horizonte syntes det var direkte kjølig å spille i byer som Rio og Sao Paulo. Nå er nok SP hakket kjøligere ja, men er ikke voldsom varme i Rio på denne tiden.

1
Kjetil_e August i Rio er jo tilsvarende februar i Norge. Selvsagt ikke kulde, men alikevel ikke stekende hett. Husker jo fra Fotball-VM for 2 år siden at lag som kom fra Dampende hete i Man...

Husker jo fra Fotball-VM for 2 år siden at lag som kom fra Dampende hete i Manaus, Fortaleza og Belo Horizonte

Var kamper i OL derfra og da måtte de ha drikkepause underveis i omgangene på grunn av varmen, så der "inne i jungelen" er det alltid veldig varmt. At en del friidrettsøvelser er Europa og Afrikatilpasset er jo ikke vanskelig å forstå.

1

Lignende innlegg

Laster...