Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Simple braselianere slikt

Godt sagt av den franske stavhopperen. "Et folk som ikke tåler at andre nasjoner kan vinne en tvekamp mot en braselianer, de burde ikke hatt OL". Noe i den dur uttrykt fra hans side.

Braselianerne pep også ut Norge i håndballkampen mot Angola. Norge er altså svært upopulære der, selv om Brasil faktisk er det landet som mottar mest u-hjelp pr. år fra norske skattebetalere, et sted mellom 1 og 2 milliarder faktisk. Ja, ja, så har de jo i årenes løp fått grafset til seg litt i sine lommebøker sånn litt på si sikkert de som har vært involvert i gaveflommenm fra naive Norge. Korrupsjon er sagt å være et alvorlig problem i det landet...

Folk i Brasil kjenner nok ikke til at de får u-hjelp fra Norge. (Vi burde mye heller bygd ut vegnettet i Norge så vi slapp de store unødvendige utslippene rundt de norske byene i kilometerlange køer ofte... - hjelpen til Brasil har visst noe med forsøk på miljøvern å gjøre det også, men). Utllandet bryr seg nok egentlig katta om vår store uhjelp som begynner å nærme seg 40 milliarder pr. år. Bruk dem heller på eldreomsorgen her hjemme... (Dagens tråd-digresjon...).

3
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

jakoby

Nå gir man vel ikke pengestøtte og u-hjelp for å få jubel på sportsarrangement. At de buer i lagkonkurranser er helt fair, og ikke så rent uvanlig. Det skaper stemning. Så ryker de jo ut uansett.

Det er selvsagt usmakelig det de driver med på friidrettsarenaen og enkelte andre steder. Spesielt å bue under medaljeseremoni er er bånn i bøtta. Men du virker ikke som den skarpeste politiske kommentatoren i landet, så hold deg til å klage over buing og la den større diskusjonen ligge.

2

En_ganske_snill_mann

Men du virker ikke som den skarpeste politiske kommentatoren i landet

Neivel, kan du utdype dette litt? Er du uenig i TS politiske oppfatninger, eller mener du han argumenterer dårlig... eventuelt lite dyktig til å uttrykke seg?

I motsetning til hvilke politiske kommentatorer er det du opplever at han faller gjennom?

1

InsVerderben

Godt sagt av den franske stavhopperen. "Et folk som ikke tåler at andre nasjoner kan vinne en tvekamp mot en braselianer, de burde ikke hatt OL". Noe i den dur uttrykt fra hans side

Jepp!

I tillegg buet de på J. Gatlin før semi`n på 200 meter, så de har tydeligvis noen mindreverdighetskomplekser....!

Det mest usmakelige var buingen/utpsykingen av R. Lavillenie i stavhoppfinalen og under medaljesermonien!

Patetisk, umodent og Brasil fortjener ikke å få arrangere noen internasjonale mesterskap på en lang stund!

De er tydeligvis ikke voksne nok eller verdige en slik oppgave!!!

1

sexxes

Jepp! I tillegg buet de på J. Gatlin før semi`n på 200 meter, så de har tydeligvis noen mindreverdighetskomplekser....!

Å bue mot Gatlin var da vitterlig helt greit. Han har da vitterlig fortjent mye verre ting enn det. Var vel også noen tidligere dopingtatte svømmere som fikk høre det.

Det synes jeg publikum faktisk skal ha ros for.

1

nostalgikern

Han har da vitterlig fortjent mye verre ting enn det.

Hvorfor det?...

1

kansas00

Er vel bare barnemat sammenlignet med det andre har fått fra publikum på andre areaner. Husker Figos retur til Nou Camp.. Lightere, mynter, flaskere, grisehode...

1

vangen06

De har faktisk klart å arrangere et mer enn brukbart mesterskap. Så det er trist at inntrykket nå ødelegges av denne usportslige oppførselen på tribunene. De er gjerne sånt som huskes.

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...