OL esc

Innlegg

OL

isvotten

Mugabe vil fengsle OL-troppen

Mugabe vil fengsle OL-troppen Zimbabwe sendte til Rio.

Dette inkluderer i så fall også Kirsty Coventry, som tidligere har tatt syv av det totalt åtte medaljene Zimbabwe har tatt gjennom tidene i olympiske leker.

Synd å si det, men noen må få gitt denne mannen en kule. Han er splitter pine galen.

1
18 svar
Ultima Hva slags vås er dette?

Er slik "Trehjulssykkel" holder på i alle "diskusjoner".

Typer og kommentarer av den slagen han kommer med er en av hovedårsakene til at VGD sine debattsider har opplevd en enorm nedgang de siste årene.

Kunnskapsnivået her inne har blitt særdeles mye lavere og skikkelige sportsinteresserte debattanter er det langt mellom. Dessverre er det i stedet oftere og oftere nettroll som har dukket opp. Nettroll som ødelegger nært sagt annenhver debattråd med håpløse kommentarer.

Dessverre har det blitt slik, og det vi opplever er nok beklageligvis begynnelsen på slutten for VGD som debattside på nettet.

1
Strandereng [sitat…] Og udødelig. hvor gammel er den gamle helten blitt?

Fyren er ville 92 år... Sta jævel med andre ord.. Ser for øvrig at han er formann i den afrikanske union pr nu.. En organisasjon som skal fremme demokrati og menneskerettigheter i Afrika.. En organsisasjon som i sin tid ble etablert på initiativ fra Gaddafi.. Skal si de kan sine ting i Afrika..

Har et poeng dog, med at de burde sendt de pene jentene.. Det bør egentlig trumfe kvalitet..

1

Mugabe er ikke helt god, men denne saken er ytterligere et eksempel på norske mediers stadig svakere kildekritikk.

TV2 har nå fått med seg at man har brukt et satirenettsted som kilde og skriver: "Etter publisering har TV2 blitt gjort kjent med at denne saken er skrevet av et satirisk nettsted. Innholdet viser seg derfor ikke å stemme. TV 2 beklager at artikkelen ble presentert på en annen måte enn den skulle ha vært".

(som om man ville ha laget en nyhetssak om hva et satirenettsted skriver)...

Dagbladet derimot, ser ut til fortsatt å henge noe etter.

1

Lignende innlegg

Laster...