Nye VGD er lansert! Mer informasjon

OLs oppturer og nedturer og kåringer

OLs opptur: Langrenn - innfridde som forventet og deilig med herrestafettgull for første gang siden 2002! Johannes Klæboe vil vi se mye til. Marit Bjørgens 3 mil i en alder av 37 år er legendarisk. Litt skuffende på 5 mila. Vil også legge til at vi endelig tok hjem utforgullet som kanskje gjør at alpint trumfer langrenn for min del. Og endelig medalje på damesiden i alpint.

OLs nedtur: Skiskyttergutta - her var det lite som stemte i år. Bom, bom og atter bom. Spesielt skuffet over stafett

OLs gledelige overraskelse: Skøytegutta - gull på 500 meter og lagtempo. Det var det nok få som så ville komme. Nederland har jo feid gulvet på lagtempo de siste årene. Gull i slopestyle kan vel havne inn under her og.

OLs mest ufyslige nasjon - OAR (Russland). IOC lokket med en gulrot foran avslutningssermonien, men selv da klarte de å ødelegge for seg selv med doping.

OLs mest forenende greie - koselig å se Nord og Sør Korea gå under samme flagg i åpningssermonien - ja Nord Korea er et brutalt diktatur det vet alle, men tross alt er dette samme folk som snakker samme språk og har samme kultur.

Legg gjerne inn egne kåringer etc - det her var en dårlig liste, jeg vet, men en liten start.

1
3 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Stoner

De største oppturene var 30km duathlon med norsktapetsert pall, samt herre- og damestafetten i langrenn. Utrolig deilig å se Marit banke Nilsson i en spurt, selv om det var opplest og vedtatt at svenskene ville ta dette hvis de to kom likt over siste bakketopp. I tillegg befriende å se en annen mannlig norsk langrennsløper enn Thugen ta mesterskapsgull i et individuelt distanserenn. Det har vi ikke sett mye til de siste ti årene.

Største nedtur var uten tvil skiskyterguttas stafett. Det svartnet for meg da Emil for andre gang på rad skjøt bort OL-stafettgullmedaljen på siste stående. De norske skiskytterne må seriøst få orden på skytingen.

2

Sarella

OLs opptur: Ragnhild Hagas enorme 10 km fristil hvor hun gruser Kalla på fav-distansen hennes, pluss på Hagas stafettetappe som reddet Norge.

OLs nedtur: Kristoffersens 2.omg i slalom, en skam.

OLs gledelige overraskelse: Skøyter, Håvard Lorentzen og lagtempolaget.

OLs mest ufyslige nasjon: - OAR (Russland).

1

Progressen

Sporslig nedtur: Kristoffersen

Sportslig opptur: Bøkko

Utenomsportslig nedtur: TVN

Utenomsportslig opptur: 2 russiske dopingsaker (gitt at de jukset)

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Bilde

Ishockey

Ishockey

Laster...