Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Franske holdninger vs amerikanske

Vi har diskutert dette for et par uker siden, og jeg påpekte vel denne særfranske (sosialistiske) måten å forholde seg på utfordringen på, var mer negativ for dem selv enn de var klar over.

http://pub.tv2.no/nettavisen/na24/naeringsliv/article618585.ece

1
16 svar

16 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Pee Wee

Så skal det jo legges til at gruppene som demonsterer slettes ikke kan sammenlignes direkte. Det er jo tross alt ikke innfødte som demonsterer om å få lov til å jobbe for drittlønn i USA. For første generasjons innvandrere er det jo noe helt annet å ta drittjobber enn det er for innfødte. Det er jo mange i USA som slettes ikke er så glad i den store innvandringen, og endel av fattigdommen i USA skyldes nok innvandringen av fattige lationer.

<< Man kan ikke spise frihet, men man kan spise libertarianere >>

1

Suppetallerken

Siden Pee Wee har så mye i mot drittjobber: Hvem er det som skal gjøre de jobbene som må gjøres i et samfunn, men som det er mange som ikke liker?

1

Pee Wee

Man kan jo øke lønningene til dem noe, noe som er mulig om man strenger for absolutt all innvandring av ufaglærte. Det er jo noen som liker dem, så man får nok folk som liker de jobbene om man bare forhindrer dem i å bli for mange. Det gjør man ved å sette lønna så relativt høyt at folk flest ikke har råd til private renholdere, plenklippere og spise ute i hytt og pine.

Det er også mange av de som jobber i de jobbene som er skoleungdom, og da blir det jo noe annet.

<< Man kan ikke spise frihet, men man kan spise libertarianere >>

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Laster...